Johnson Off Losyon nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Johnson Off Losyon nasıl kullanılır?
  2. Off Sinekkovar nasil kullanilir?
  3. Off Max Sinek Kovucu Nasıl Kullanılır?
  4. Off Pump Sprey nedir?
  5. Vücut nemlendirici krem yüze sürülür mü?
  6. Arko Nem krem yüze sürülür mü?
  7. Sivrisinek gelmemesi için ne yapmak gerekir?

Johnson Off Losyon nasıl kullanılır?

Sadece cildinize sıkarak 6 saate kadar etkin koruma sağlayın! Kolayca uygulanır, portatiftir. 2 yaşın üzerinde herkes güvenle kullanabilir. Maksimum koruma için boynunuza ve kollarınıza, teninizin açıkta bulunan her yerini kapsayacak şekilde yayarak püskürtünüz.

Off Sinekkovar nasil kullanilir?

Kullanım Talimatı Losyon'u teninizin açıkta bulunan her yerini kapsayacak şekilde ve eşit olarak püskürtünüz. Ürünü doğrudan yüzünüze püskürtmeyiniz. Ürünü yüzünüze ve boynunuza uygulamak için, önce avucunuza sıkmak suretiyle, gözlere ve dudaklara gelmemesine dikkat ederek sürünüz.

Off Max Sinek Kovucu Nasıl Kullanılır?

Kullanım Talimatı: Kutuyu cildinizden ve giysinizden 15-20 cm uzakta dik konumda tutarak yavaş, dairesel hareketler ile sıkınız. Maksimum koruma için elinizle hafifçe cildinize yayınız. Ürünü yüzünüze ve boynunuza uygulamak için, önce avucunuza sıkmak suretiyle, gözlere ve dudaklara gelmemesine dikkat ederek sürünüz.

Off Pump Sprey nedir?

Ürün Açıklaması Off Sinekkovar, ailenizi sivrisineklere karşı korumak için formüle edilmiştir. Su bazlıdır, cildinizde yapışkanlık hissi bırakmaz.

Vücut nemlendirici krem yüze sürülür mü?

Vücut kremi yüze sürülür mü? Genellikle hayır, vücut kremini yüze sürmeni önermiyoruz. Çünkü vücut nemlendirmek için özel olarak üretilen kremler, vücudun nem dengesini korumak ve cilde bakım yapmak için tasarlanırlar. Yüzümüzde ise vücudun genelinden daha fazla yağ bezleri bulunuyor.

Arko Nem krem yüze sürülür mü?

Kullanımı oldukça basit olan bu krem gün içerisinde ihtiyaç duyulduğunda kullanılması yeterlidir. Yüze yada cildinize sürebileceğiniz bu kremi yeterli miktarda sürüp cilt tarafından emilmesini sağlayana kadar parmak uçlarınız ile yedirmeniz gerekmektedir.

Sivrisinek gelmemesi için ne yapmak gerekir?

  1. FESLEĞEN VEYA REYHAN SİZİ KURTARABİLİR. Güzel kokuları ile insanı rahatlatan bu bitkiler aynı zamanda sivrisineklerin gelmesini engeller. ...
  2. MUZ KABUĞU İLE KAŞINTILARINIZI GİDERİN. ...
  3. KOYU RENK ELBİSE GİYİNMEMEYE ÖZEN GÖSTERİN. ...
  4. SİRKE DOLU BARDAĞI PENCERENİZİN ÖNÜNE KOYUN. ...
  5. SARIMSAK VE SOĞAN İKİLİSİNDEN YARARLANIN.