Foster inhaler yan etkileri nelerdir?

İçindekiler:

  1. Foster inhaler yan etkileri nelerdir?
  2. Foster Aerosol nedir?
  3. Foster Nexthaler ne ise yarar?
  4. Astım ilacı sprey ne işe yarar?
  5. Astım ilaçlarının yan etkileri nelerdir?

Foster inhaler yan etkileri nelerdir?

Çarpıntı, elektrokardiyogramda (EKG) değişmeler ve kalp hızına göre düzeltilmiş QTc aralığında uzama (elektrokardiyogramda hastalık belirtisi olarak görülen bir dalga), kan toplanmasında artış, titreme, astım nöbeti. Bunların hepsi çok ciddi yan etkilerdir.

Foster Aerosol nedir?

FOSTER, ağızdan solunan ve doğrudan akciğerlere aktarılan, iki etkin madde içeren bir basınçlı inhalasyon çözeltisidir. FOSTER, 1 adet inhaler içeren ambalajlarda kullanıma sunulan inhalatördür. Her bir inhaler 120 aerosol puf'u ihtiva etmektedir.

Foster Nexthaler ne ise yarar?

FOSTER NEXTHALER 18 yaştan itibaren astım ve KOAH tedavilerinde düzenli olarak kullanılır. Astım tedavisinde 3. basamaktan itibaren astım belirtilerinin düzeltilmesi ve kontrol altına alınması, orta ve ağır KOAH hastalarında ise belirtilerin ve atak sıklığının azaltılmasında kullanılır.

Astım ilacı sprey ne işe yarar?

Astım hastaları, şikayetleri olmasa bile günde en az iki kez nefes açıcı spreyler kullanıyor. Bu ilaçların içerdiği steroidler akciğerleri açıp mukoza miktarını azaltarak solumayı kolaylaştırıyor. Steroidler astım tedavisinde en sık kullanılan, en etkili ilaçlar. Astım krizi sırasında solunum yolları tıkanıyor.

Astım ilaçlarının yan etkileri nelerdir?

Temasa Bağlı Duyarlılık: Bazı İS'lerin kullanımıyla ağız, burun ve göz etrafında kızarıklık ve döküntü olabilir. Diğer Bölgesel Yan Etkiler: Öksürük, boğaz ağrısı, nefes darlığı, ağız etrafında yumuşak doku enfek- siyonu ve dilde büyüme diğer bölgesel yan etkilerdir.