Retro tarzı giyim ne demek?

İçindekiler:

  1. Retro tarzı giyim ne demek?
  2. Retro görüntü nedir?
  3. Retro ürün ne demek?
  4. Retro renk ne demek?
  5. Vintage giyim nasıl olur?
  6. Vintage resim ne demek?
  7. Retro dekor ne demek?
  8. Vintage kombin ne demek?
  9. Vintage giyinmek ne demek?
  10. Vintage style ne demek?
  11. Doğum haritamızda Retro olduğunu nasıl anlarız?
  12. Wintech ne demek?

Retro tarzı giyim ne demek?

Retro geçmişe dönüş veya geriye gitme anlamlarında kullanılmaktadır. Retro Giyim Tarzı Nedir? ... Retro giyim tarzı kıyafetlerin tarz olarak eski ve geçmiş dönemleri birebir yansıtan yeni kıyafetler olmasıdır.

Retro görüntü nedir?

Yakın geçmişi taklit eden bir tarz olan “retro” kendini fotoğrafta da göstermiştir. Geriye doğru anlamına gelen bu tarz renklerdeki etkileyiciliğini, soluk tonları ile biraz daha ön plana çıkarmış ve bugün bir çok cep telefonu uygulamasında, gelin damat çekimlerinde tercih sebebi olmuştur.

Retro ürün ne demek?

yani bir stilden bahsederken retro dersek ürünler gerçekten eski veya yeni olabilir. fakat ürün bazında düşündüğümüzde, vintage gerçekten eski ürünler için; retro ise sadece "eski gibi görünen" yeni ürünler için kullanılır.

Retro renk ne demek?

1950 li yıllar ile 1980 li yıllar arasındaki dönemlerde kullanılan,eskitme görünümünde parlak ve canlı ancak soluk görünümlü renklerden oluşan mobilyalara retro tarzı mobilya denmektedir.

Vintage giyim nasıl olur?

Vintage giyim tarzının asıl etkeni olan eski-antika elbiseler 100 ve daha fazla yıl kadar eski olabiliyorlar. Klasik tarzın tam tersine vintage tarzının parçaları günden güne değerlenerek yansıttığı dönemin tarihini anlatır. Klasik tarza örnek verirsek kısa siyah elbiseler, trençkotlar, düğmeli beyaz gömleklerdir.

Vintage resim ne demek?

Özellikle sosyal medya platformlarında vintage modasını yansıtan çok fazla fotoğraf yer alıyor. Vintage 'geçmişin modasına ait' anlamına geliyor. Yani geçmiş döneme ait tek ve özel parça veyahut koleksiyonlar için 'vintage' terimini kullanıyoruz.

Retro dekor ne demek?

Retro kelimesi sözlükte 'bilinçli olarak yakın geçmişin akımlarını, modalarını türeten veya taklit eden tarz' olarak açıklanmaktadır. Retro dekorasyona ise geçmişteki mobilya ve dekorasyon stillerinin günümüze uyarlanması ve günümüzde kullandığımız ev eşyalarıyla kombinlenmesi denilebilir.

Vintage kombin ne demek?

19. yüzyılda ortaya çıkan Vintage giyim tarzı, farklı dönemlere ait stil ve kombinleri yansıtan bir moda akımıdır. 20. yüzyıl veya daha öncesinden kalan kıyafet veya nesneler vintage olarak tanımlanır.

Vintage giyinmek ne demek?

Vintage, yani gerçekten eski kıyafetlerden oluşan bir stile; Retro deriz. HER KIYAFET VINTAGE DEĞİLDİR! Vintage giyim modası, eski döneme ait parçaların hem modern hem de retro bir tarz oluşturarak günümüze uyarlanmasıdır.

Vintage style ne demek?

19. yüzyılda ortaya çıkan Vintage giyim tarzı, farklı dönemlere ait stil ve kombinleri yansıtan bir moda akımıdır. 20. yüzyıl veya daha öncesinden kalan kıyafet veya nesneler vintage olarak tanımlanır.

Doğum haritamızda Retro olduğunu nasıl anlarız?

Haritanızda gezegenin yanında (R) işareti bulunuyorsa o gezegen retrodur. Güneş ve Ay asla Retro olmaz.

Wintech ne demek?

Dünyanın lider PVC pencere üreticilerinden olan WINTECH, Türkiye'nin ilk pencere üreticilerinden biri olan Çağlar Plastik'in yarım asırlık bilgi birikimi ve tecrübesi ile birlikte 1997 yılında Antalya'da kuruldu.