Artex ne icin kullanilir?

İçindekiler:

  1. Artex ne icin kullanilir?
  2. Artex Plus 90 Tablet nasıl kullanılır?
  3. Artex Plus ne kadar?
  4. Glukozamin faydalı mı?
  5. Artex plus 90 tablet ne işe yarar?
  6. Glukozaminin zararları nelerdir?
  7. Farmasi Glucosamine kimler kullanamaz?
  8. Glukozamin sülfat hangi yiyeceklerde bulunur?

Artex ne icin kullanilir?

Artex Plus, içerisinde bulunan maddeler sayesinde yaşlılığa bağlı kemik ve eklem ağrılarının azaltılmasında, kıkırdağın onarılmasını destekleyerek hakaret kabiliyetinde artışa, kireçlenme ve sırt ve bel ağrılarının azaltılmasını destekleyen takviye edici gıdadır.

Artex Plus 90 Tablet nasıl kullanılır?

Içindekiler Glukozamine sülfat 2kcl 750 mg Kondroıtın sülfat 350 mg Metilsülfonilmetan (msm) 100 mg Akgünlük ekstresi 100 mg Kolojen tip ıı 20 mg Hyaluronik asit 10 mg Kullanımı Sabah 1 akşam 1 tablet yemek ile birlikte tok karnına su ile birlikte alınır (6 ay süre ile kullanılması tavsiye edilir).

Artex Plus ne kadar?

Artex Plus 90 Tablet son 6 aylık fiyat değişim grafiği Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 130,56 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 100,74 TLŞu Andaki Fiyat: 122,55 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 8 TL (%6) daha ucuz.

Glukozamin faydalı mı?

Glukozamin, çok güçlü doğal bir anti-inflamatuar; yani iltihaplanma karşıtı bir bileşendir. Ayrıca, anti-aging adı verilen yaşlanma karşıtı özelliklere de sahiptir. Eklem iltihabı için, piyasadaki en iyi doğal takviyelerden birisidir. Sıklıkla, yaşa bağlı olan kemik ve eklem ağrılarının tedavisinde kullanılmaktadır.

Artex plus 90 tablet ne işe yarar?

HER BİR TABLET İÇERİĞİ Artex plus içeriğindeki glucosamine sülfat, kondroitin sülfat ile eklemlerdeki kıkırdağı onarır, hyaluronik asit ile eklem sıvısının üretimini destekler. Eklem sıvısının artışı; eklemin rahat hareket etmesini sağlar. içeriğindeki Tip 2 kolojen kıkırdağın dayanıklılığını, sağlamlığını artırır.

Glukozaminin zararları nelerdir?

Glukozamin yan etkileri ve zararları
  • Mide bulantısı veya mide ekşimesi.
  • İshal veya kabızlık.
  • Uyuşukluk.
  • Kaşıntı
  • Cilt lekeleri.
  • Baş ağrısı
  • Alerjik reaksiyon.

Farmasi Glucosamine kimler kullanamaz?

Farmasi Nutriplus Glucosamine Kondroitin 60 Kapsül ürününü Hamile, emzirme dönemi ve hamilelik şüphesi olanların, hastalık veya ilaç kullananlarda, hastalık durumu kullanımlarında, 18 yaş altı kişilerin doktor tavsiyesi ve kontrolü olmaksızın kullanması tavsiye edilmez.

Glukozamin sülfat hangi yiyeceklerde bulunur?

Glukozamin Hangi Besinlerde Bulunur? Glukozamin, genellikle laboratuvar ortamında, yengeç, karides ve ıstakoz gibi kabuklu deniz canlılarının kabukları kullanılarak üretilir. Glukozamin, mantar, mısır, buğday, soya, kelle paça çorbası ve buğdayda da bulunur.