Zeytinyağlı taze fasulye kaç kalori?

İçindekiler:

  1. Zeytinyağlı taze fasulye kaç kalori?
  2. Yeşil fasulye tencerede nasıl yapılır?
  3. 1 tabak salçalı taze fasulye kaç kalori?
  4. Taze fasulye pişirmeden dondurucuda nasıl saklanır?

Zeytinyağlı taze fasulye kaç kalori?

Hem ferahlatan, mideye ağır gelmeyen hafif lezzeti hem de düşük kalorisiyle hazmı kolay zeytinyağlı taze fasulye kalori değerleri şu şekildedir: 1 yemek kaşığı (25 gr) zeytinyağlı taze fasulye 12 kcal. 1 küçük porsiyon (110 gr) zeytinyağlı taze fasulye 54 kcal. 1 orta porsiyon (150 gr) zeytinyağlı taze fasulye 73 kcal.

Yeşil fasulye tencerede nasıl yapılır?

Taze fasulyelerin üzerine doğranmış domatesleri koyup, 1-2 kere karıştırın. Taze fasulye yemeğini kısık ateş üzerinde fasulyeler iyice yumuşayana kadar yaklaşık 35 dakika pişirin. Taze fasulye yemeği piştikten sonra ocaktan alıp, tencere içinde soğumaya bırakın. Daha sonra servis edebilirsiniz.

1 tabak salçalı taze fasulye kaç kalori?

Kalori Bilgisi Taze Fasulye Kalori Değeri: Bu besinin 100 gramında 44 kcal kalori, ayrıca besinin 1 Porsiyon (Orta) yani 150 gramlık miktarında Taze Fasulye 66 kalori bulunmaktadır. Taze fasulye, kalorisi düşük, folik asit, C vitamini, potasyum, lif içeriği yüksek bir sebzedir.

Taze fasulye pişirmeden dondurucuda nasıl saklanır?

Bu önemli detayı hatırlattıktan sonra geçelim fasulye yemeğinin dondurucuda nasıl saklanacağı sorusunun cevabına… Bunun için taze günlük bir şekilde pişirdiğiniz zeytinyağlı taze fasulye yemeğini soğumasını bekleyin. Tamamen soğuduktan sonra buzdolabı poşetine güzelce dökün. Poşetin ağzını sıkıca kapatın buzluğa atın.