Vodafone cark hangi günler?

İçindekiler:

  1. Vodafone cark hangi günler?
  2. Vodafone çevir kazan nasıl yapılır?
  3. Vodafone çarkı kaldırdı mı?
  4. Vodafone hediye çarkı ne zaman çevrilir?
  5. Vodafone hediye çarkı sosyal pass nedir?
  6. Vodafone 10 GB hediye nasıl yapılır?
  7. Vodafone Faturasız 20 GB ne kadar?
  8. Hediye sosyal pass paketi nedir?
  9. Hediye Vodafone Tv Eğlence Paketi nedir?

Vodafone cark hangi günler?

Vodafone yanımda bana ne var kısmını tıkladıktan sonra kazandığınız hediye size hemen tanımlanır. Çarkı haftada 1 defa çevirebilirsiniz. Her hafta Pazartesi çekiliş sıfırlanır ve size yeni bir hak tanınırız.

Vodafone çevir kazan nasıl yapılır?

Yanımda Uygulamasını indirdikten sonra BANA NE VAR kısmına giriş yapıp çarkı çevirmeniz yeterli. Eğer akıllı telefon sahibi değilseniz yada Yanımda uygulaması telefonunuza yüklü değilse Telefonunuzda BANANEVAR yazıp 5065 mesaj atmanız yeterli hattınıza tanımlı olan hediye SMS olarak size bildirilecektir.

Vodafone çarkı kaldırdı mı?

Vodafone, çark oyununu “Bana ne var” hizmetinden kaldırıyor.

Vodafone hediye çarkı ne zaman çevrilir?

Her abone her hafta sadece 1 kez çarkı çevirebilir ve bir kez hediye kazanabilir. Hediye alma hakkı her Pazar 23:59 itibarı ile yenilenir ve 7 gün boyunca geçerli olur. Vodafone'a yeni gelen aboneler, aktivasyonları tamamlandıktan en erken 24 en geç 48 saat sonra kampanyaya katılabilirler.

Vodafone hediye çarkı sosyal pass nedir?

Vodafone sosyal pass paketi İnstagram, Facebook, Twitter uygulamalarında geçerlidir ve bu uygulamalarda da kişilere sınırsız bir kullanım hakkı sunmaktadır. Bu paket Red25, Red35, Red 25 GB, Red 30 Gb, Red 40GB tarifelerini kullanan kişilere ücretsiz olarak verilmektedir.

Vodafone 10 GB hediye nasıl yapılır?

Son 30 gün içinde, vodafone.com.tr'den ya da Vodafone mağazalarından numara taşıma, yeni tesis ya da faturasızdan faturalıya geçiş ile Vodafone'a gelenler tarifelerine göre 1 aylık 20 GB veya 1 aylık 10 GB hediye kazanıyor! Vodafone Yanımda uygulamasına girerek, Ek Paketler bölümünden hediyenizi alabilirsiniz.

Vodafone Faturasız 20 GB ne kadar?

Vodafone Aylık 20 GB Paketi 20 TL olarak ücretlendirilmiştir. 30 gün boyunca yurt içinde geçerlidir. Paket tekrar etmez 20 GB 20 TL Vodafone Ek Paket faturalı aboneler için geçerlidir. Ek 20 GB paketini Vodafone yanımda uygulaması, müşteri hizmetleri ve Vodafone bayilerden alabilirsiniz.

Hediye sosyal pass paketi nedir?

Vodafone sosyal pass paketi İnstagram, Facebook, Twitter uygulamalarında geçerlidir ve bu uygulamalarda da kişilere sınırsız bir kullanım hakkı sunmaktadır. Bu paket Red25, Red35, Red 25 GB, Red 30 Gb, Red 40GB tarifelerini kullanan kişilere ücretsiz olarak verilmektedir.

Hediye Vodafone Tv Eğlence Paketi nedir?

Vodafone, faturalı tarifeye geçiş yapan kullanıcılarına Vodafone TV Eğlence Paketi 'ni ücretsiz olarak sunuyor. Üstüne bir de Vodafone TV için 2 GB internet hakkı tanımlıyor. Bu paketin standart ücreti ise 5,9 TL. Pakette 70'den fazla TV kanalını canlı izleme ve 24 saat geri sarma şansına sahip olabiliyorsunuz.