Decathlon izmir'de nerelerde var?

İçindekiler:

  1. Decathlon izmir'de nerelerde var?
  2. Izmir Park Decathlon var mı?
  3. Decathlon Türkiye'de nerelerde var?
  4. Decathlon saat kaça kadar açık?
  5. Decathlon Gaziantep Şubesi nerede?
  6. Izmir Park AVM de neler var?
  7. Decathlon Konya açıldı mı?

Decathlon izmir'de nerelerde var?

Ege Bölgesindeki Mağazalarımızı Görüntülüyorsun;
  • İZMİR GAZİEMİR - Optimum AVM. Optimum Outlet AVM, Akçay Cad.No:101 Ege Serbest Bölge Karşısı Gaziemir / İZMİR 35410. ...
  • İZMİR BALÇOVA - Egepark AVM. Mithatpaşa caddesi No: 44 Balçova / İZMİR. ...
  • İZMİR KARŞIYAKA AVM. ...
  • MUĞLA BODRUM - Midtown AVM.

Izmir Park Decathlon var mı?

Decathlon Mağazan İZMİR - EGE PARK AVM Şimdi BALÇOVA'da. Sporun Tutkusunu ve enerjisini sizlerle paylaşmak için sporcu ekibim ve ben hizmetinizdeyiz! »

Decathlon Türkiye'de nerelerde var?

Türkiye'deki ilk mağazasını 2010 yılı nisan ayında Ankara Kentpark'a açmıştır. 2021 yılı itibarıyla İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Muğla, Mersin, Adana, Samsun, Kocaeli, Tekirdağ, Eskişehir, Kayseri, Konya ve Gaziantep'te olmak üzere 40 mağazası vardır.

Decathlon saat kaça kadar açık?

İstanbul Decathlon mağazalarının genel olarak alışveriş merkezleri içinde çalışma saatleri ise 10.00 ile 17.30 arasında olduğunu söylemek doğru olacaktır. Sabah saatlerinde 10'da açılmaktadır.

Decathlon Gaziantep Şubesi nerede?

Decathlon Mağazan SANKOPARK - GAZIANTEP 70 farklı spor dalını tek çatı altında bulabileceğiniz mağazamızda sizlere hizmet vermek için ben ve ekibim hazırız.

Izmir Park AVM de neler var?

Toplam 7 salonlu 700 seyirci kapasiteli Cinemaximum Sineması, CarrefourSa, Koton, DeFacto, Teknosa, Deichmann, E-Bebek, D&R, Watsons, Gratis, Arçelik, D's Damat, Altınyıldız Classics, Özdilek, Kasaba, LTB, Collezione, Yves Rocher, Madame Coco, Batik, Penti, Euromoda, McDonald's, Opmar Optik, Elit Optik, Toyzz Shop, ...

Decathlon Konya açıldı mı?

Yönetim ve kiralaması Esas Gayrimenkul tarafından yapılan Kentplaza AVM' de Decathlon mağazası 1. katta açıldı ve Konya'da ilk Decathlon mağazası olma özelliğini taşıyor.