Trabzonspor'un Avrupa maçı ne oldu?

İçindekiler:

  1. Trabzonspor'un Avrupa maçı ne oldu?
  2. Trabzonspor kaç Avrupa maçı yaptı?
  3. Trabzonspor Avrupa'dan elendi mi?
  4. Trabzonspor en son şampiyonlar ligi ne zaman katıldı?
  5. Trabzonspor Avrupa maçı kiminle?
  6. Trabzonspor Avrupada kaç galibiyet aldı?
  7. Trabzonspor Avrupa'da hangi takımla eşleşti?
  8. Sivasspor Avrupa'dan elendi mi?
  9. Sivasspor Uefa'dan elendi mi?
  10. Trabzon Avrupa'da hangi ligde?
  11. Trabzonspor hangi takımla eşleşti?
  12. Sivas kimi eledi?
  13. UEFA kaç takım kaldı?
  14. Sivasspor UEFA maçı kaç kaç?

Trabzonspor'un Avrupa maçı ne oldu?

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında Roma'ya konuk olan Trabzonspor, 3-0 mağlup oldu ve toplamda 5-1'lik skorla elendi.

Trabzonspor kaç Avrupa maçı yaptı?

Trabzonspor, ilk olarak 1976-1977 sezonunda başladığı Avrupa serüveninde Şampiyon Kulüpler Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi'-2010 sezonundan itibaren UEFA Avrupa Ligi adıyla düzenlenmeye başlanan eski adıyla UEFA Kupası'nda 87, Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda 12 ve UEFA Intertoto Kupası'nda 8 maç oynadı.

Trabzonspor Avrupa'dan elendi mi?

Hamsik'in sağdan kullandığı köşe atışında, ceza sahasında topa iyi yükselen Vitor Hugo'nun kafa vuruşunda Roma kalecisi Patricio, topu güçlükle dışarı çeldi. ... Roma'ya ilk maçta 2-1 yenilen Trabzonspor, rövanşta da 3-0 yenilerek UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne play-off turundan veda etti.

Trabzonspor en son şampiyonlar ligi ne zaman katıldı?

Trabzonspor 2011-12 sezonu.

Trabzonspor Avrupa maçı kiminle?

Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3'üncü eleme turunda Molde ile karşı karşıya geldi. Medical Park Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Harm Osmers yönetti.

Trabzonspor Avrupada kaç galibiyet aldı?

Bordo-mavililer, Avrupa kupalarındaki 137 maçta 51 galibiyet, 35 beraberlik aldı, 51 maçtan ise mağlubiyetle ayrıldı. Karadeniz ekibi, Avrupa sınavlarında rakip fileleri 181 kez havalandırırken kalesinde ise 192 gol gördü. Trabzonspor, Roma ile sahasında oynayacağı ilk maçtan avantajlı skor ile ayrılmayı hedefliyor.

Trabzonspor Avrupa'da hangi takımla eşleşti?

UEFA'nın bu sezon ilk kez düzenlediği Avrupa Konferans Ligi'nde mücadele edecek Trabzonspor, 3. eleme turunda Norveç'in Molde takımıyla eşleşti. Bordo-mavili ekibin rakibini belirleyen turnuvanın 2. eleme turu rövanş karşılaşmasında, İsviçre'nin Servette takımı sahasında Molde'yi ağırladı.

Sivasspor Avrupa'dan elendi mi?

UEFA Avrupa Ligi'nde Ukrayna'nın güçlü temsilcisi Shakhtar Donetsk ile eşleşen Sivasspor, rakibine 2-0 ve 3-0'lık skorlarla yenilerek kupadan elendi.

Sivasspor Uefa'dan elendi mi?

Sivasspor,UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu rövanş maçında Kopenhag'a 5-0 yenilerek turnuvaya veda etti. ilk 11 ile başladı. Sivasspor hafta sonunda Süper Lig maçında evinde Göztepe ile karşılacak. ...

Trabzon Avrupa'da hangi ligde?

İlk maçta sahasında İtalya temsilcisine 2-1 mağlup olan Karadeniz ekibi, rövanş maçında da deplasmanda rakibine 3-0 yenildi. Bu sonucun ardından Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne veda etti.

Trabzonspor hangi takımla eşleşti?

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi 3. eleme turunda Norveç'in Molde takımıyla eşleşti.

Sivas kimi eledi?

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. turunda Moldova temsilcisi Petrocub'u her iki maçta aldığı 1-0'lık skorlarla eleyen Demir Grup Sivasspor'umuz, 3. turda Gürcistan temsilcisi Dinamo Batumi ile eşleşti.

UEFA kaç takım kaldı?

UEFA Avrupa Ligi adı ve formatıyla ise 12. sezondur....2020-21 UEFA Avrupa Ligi.
Turnuva detayları
Takım48+8 158 +55 (toplam) (55 federasyondan)
Final durumu
ŞampiyonVillarreal (1. kez)
İkinciManchester United
8 satır daha

Sivasspor UEFA maçı kaç kaç?

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında Danimarka ekibi Kopenhag'a deplasmanda 5-0 yenilen Demir Grup Sivasspor, turnuvaya veda etti.