Miafitz gözde kaç yaşında?

İçindekiler:

  1. Miafitz gözde kaç yaşında?
  2. Gozde Demiral kim?
  3. Gözde ne iş yapıyor?
  4. LYLO kimdir?
  5. Gözde Atasoy kimin kızı?
  6. LYLO yayın yapmayı bıraktı mı?
  7. Anna Deniz o ne?
  8. Elraen kaç yaşında 2021?

Miafitz gözde kaç yaşında?

Türkiye'nin popüler kadın yayıncısı, Gözde Demiral (MiaFitz) 1998 yılında doğdu. Aslen İzmir doğumlu olan Gözde, İzmir Ekonomi Üniversitesi, Sinema ve Dijital Medya Bölümü'nden mezun olmuştur. Twitch platformu üzerinden yayınlar yapan Gözde Demiral, (miafitz) isimli kanalın sahibidir.

Gozde Demiral kim?

Gözde Demiral 1998 yılında doğdu. Aslen İzmir doğumlu Demiral, İzmir Ekonomi Üniversitesi, Sinema ve Dijital Medya Bölümü'nden mezun olmuştur. Twitch kanalında (miafitz) isimli kanalın sahibidir.

Gözde ne iş yapıyor?

(Gözde), gelişme potansiyeli taşıyan, kaynak ve yapılandırma ihtiyacı olan girişim şirketleri ve projelerine, yatırım yapmak amacıyla kurulmuş halka açık bir şirkettir. Gözde, Borsa İstanbul A.Ş.'de GOZDE koduyla işlem görmektedir. Şirketin Bloomberg ticker'ı "GOZDE:TI" şeklindedir.

LYLO kimdir?

1997 yılının Ekim ayında aslen İzmir'de dünyaya gelen Duygu Atıl, Terazi burcudur. Ege Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde eğitimini sürdürmektedir. Neden Lylo diye sorulduğunda, nickname'i Live Your Life Online'ın kısaltılmış hali olarak kullanmaya karar verdiğini belirtmiştir.

Gözde Atasoy kimin kızı?

Metin Atasoy Fatma Atasoy Gözde Atasoy/Ebeveynleri

LYLO yayın yapmayı bıraktı mı?

Bu onun Twitch'te nick name olarak kullandığı isimdir. ... Lylo Twitch'i Bıraktımı? İfşa'dan Sonra İlk Yayın Lylo Açıklıyor! Lylo İfşa resim ve videolarının internet ortamına düşmesi neticesinde yayıncılığı bıraktı.

Anna Deniz o ne?

Twitch'in en çok izlenen yayıncılarından biri olan Anna Deniz, 1998 yılında Ankara'da doğmuştur. Annesi aslen Ukrayna'lı babası ise Ankara'da dünyaya gelmiştir. Yayınlarındaki sevecen tavrı ve samimi sohbetiyle izleyenlerin beğenisini kazanıyor. Anna Deniz, 1.74 boyundadır.

Elraen kaç yaşında 2021?

1987 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Elraen, 34 yaşındadır.