Koç Burcu kinci mi?

İçindekiler:

  1. Koç Burcu kinci mi?
  2. Aslan burcu kadını nasıl intikam alır?
  3. Akrep Burcu kinci mi?
  4. Koç burcu neye sinirlenir?
  5. Akrep burcu tehlikeli bir burç mudur?

Koç Burcu kinci mi?

Kin tutma gibi bir özelliği yoktur. Hatta koç etkisi arttıkça daha akıllanmaz bir insan olma ihtimalleri yüksektir.

Aslan burcu kadını nasıl intikam alır?

Aslan: Gururunu değerli bir taş gibi taşıyan Aslan burcunun sizden intikam alması için öncelikle onun gururunu incitecek bir şey yapmanız gerekir. Lakin eğer gururunu incitecek bir şey yaptıysanız da hiç boşuna saklanacak delik aramayın. Her nerede olursanız olun Aslanın öfkesi gelir sizi yakalarınızdan tutar.

Akrep Burcu kinci mi?

Akrep Zodyak'ın en kinci insanıdır. Kimsenin gençliğine vermez, toy olanı affetmez! ... Tam da o sırada, Akrep en umulmayan anda apansız öcünü alır, ardında yaşlı gözler bırakır! Akrep hiçbir koşulda intikamından vazgeçmez, düşmanının süründüğünü görmeden “bu seferlik de böyle olsun” demez!

Koç burcu neye sinirlenir?

Koç burcunu üzmek pek kolay olmayacaktır. ... Bir Koç burcunun sağlam, kalın egosu vardır. Onu deliye çevirmek için öncelikle yaptığı hiçbir şeyi beğenmeyip, iyi işler çıkarmadığını söyleyebilirsiniz. Bu onun tatlış egosunu zedelerken, daha ileri gidip belki onun rakibini övmeye başlayabilirsiniz.

Akrep burcu tehlikeli bir burç mudur?

Her şeyden önce en tehlikeli, en pis burçlardan biridir Akrep, onlarla arkadaşlık yaparken çok dikkatli olmalısınız. Öncelikle çok kindar ve intikamcı olurlar. Soğukkanlılık ve şüphecilik başlıca özelliklerindendir.