Deadpool Marvelin mi?

İçindekiler:

  1. Deadpool Marvelin mi?
  2. Deadpool ne kadar sürüyor?
  3. Deadpool nasıl Deadpool oldu?
  4. Watchmen DC mi Marvel mi?
  5. Deadpool 2 kac saat?
  6. Deadpool 2 konusu nedir?

Deadpool Marvelin mi?

Marvel'ın en sevilen ve en sıradışı karakterlerinden biri olan Deadpool, üçüncü filmi ile Marvel Sinematik Evreni'ne dahil oluyor. ... İlk filmi 2016, ikinci filmi 2018 yılında vizyona giren, Marvel dünyasının en sevilen ve en acayip karakterlerinden biri olan Deadpool'un üçüncü filmini tüm hayranlar heyecanla bekliyor.

Deadpool ne kadar sürüyor?

1 saat 48 dakika Deadpool/Süre 108 dk. Deadpool, Tim Miller'ın yönetmenliğini yaptığı, 2016 Amerikan yapımı aksiyon-komedi türündeki süper kahraman filmidir. Ünlü Marvel çizgi roman karakteri Deadpool'dan uyarlanmıştır.

Deadpool nasıl Deadpool oldu?

İlk olarak New Mutants'ın 98. sayısında kötü karakter olarak çıkmıştır. Sonrasında Wolverine'nin kurduğu X-Force'a katılıp iyilerin safına geçmiştir ama iyi bir karakter değil Anti-Kahramandır. Yaratıcılarından Rob Liefeld bir Teen Titans hayranıdır. Oradaki Deathstroke'un parodisi olarak Deadpool ortaya çıkmıştır.

Watchmen DC mi Marvel mi?

Watchmen serisi her ne kadar DC etiketiyle okurlarla buluşmuş olsa da daima kendi içinde bir kurgu, normal çizgi-roman evreninin dışında kalan bir hikâye olarak kabul edilmiştir.

Deadpool 2 kac saat?

2 saat Deadpool 2/Süre

Deadpool 2 konusu nedir?

Deadpool, kahramanlık işlerini devam ettirmekte, bir yandan da gündelik hayatını sürdürmektedir. Kız arkadaşı Vanessa'yla mutlu bir ilişki sürdüren Deadpool'un düzeni, gelecekten gelen Cable'ın ortaya çıkışıyla sarsılır. Cable gelecekte tehdit oluşturacak bir çocuğun peşindedir.