BiP yeni özellik nedir?

İçindekiler:

  1. BiP yeni özellik nedir?
  2. Telegram ücretsiz mi?
  3. BIPI hangi operatorler kullanabilir?
  4. BIPI nasıl kullanabilirim?
  5. BİP e yeni özellikler gelecek mi?
  6. BİP telefona nasıl indirilir?
  7. Telegram para kesiyor mu?
  8. BiP Türk Telekom ücretsiz mi?
  9. BiP uygulaması internetsiz mi?
  10. BiP uygulamasında Engellendiğimi nasıl anlarım?
  11. Neden BiP e geçiliyor?
  12. BiP sosyal kaldırıldı mı?
  13. BiP her telefona iner mi?

BiP yeni özellik nedir?

BİP ÖZELLİKLERİ Uygulamada; kaybolan mesaj, caps yaratma, herkesle iletişim kurabilme, grup mesajlaşma ve konum paylaşma, oyunlar, para transferi gibi özellikleri bulunmaktadır. Uygulama ile kullanıcılar birbirlerine ücretsiz olarak mesaj, resim, video ve ses kayıtları gönderebilirler.

Telegram ücretsiz mi?

Rus programcısı Pavel Durov tarafından oluşturulan Telegram, çoklu platform desteği sunan, oldukça güvenli anlık sesli ve görüntülü mesajlaşma servisidir. Ağustos 2013'te kurulan Telegram ücretsiz olarak hem mobil hem de masaüstü sistemleri ile kullanıcılarına hizmet veriyor.

BIPI hangi operatorler kullanabilir?

Türk Telekom Bip Kullanabilir Mi Google Play üzerinden uygulamayı indirip doğrulayarak kullanabilirsiniz. BİP bedava interneti sadece Turkcell hat kullanan kişilere verilmektedir. Vodafone ve Türk Telekom kullananlar bip servisini kullanmalarına karşın bedava internet, konuşma yada sms kazanamazlar.

BIPI nasıl kullanabilirim?

Öncelik olarak, telefonunuzda Appstore, Appmarket veya Google Play Store olması gerekiyor. Bunun dışında, BIP yazıp 2222'ye ücretsiz gönderdikten sonra, gelen linke tıklayarak indirebiliyorsunuz. Son olarak, uygulamayı bilgisayarınızdan veya tabletinizden sitesi üzerinden kullanabiliyorsunuz.

BİP e yeni özellikler gelecek mi?

Operatör fark etmeksizin herkesin kullanabildiği BiP'in yeni "Grup taşıma" özelliği sayesinde kullanıcılar daha önce kullandığı mesajlaşma uygulamasındaki gruplarını ve sohbet geçmişlerini hızlı ve kolay bir şekilde BiP'e aktarabiliyor.

BİP telefona nasıl indirilir?

Bip uygulaması cihazlara uygulama mağazalarından indirilebiliyor. Telefon sahipleri, android ve iOS mağazalarına girerek Bip uygulamasına kolayca ulaşabilir. Uygulama indir seçeneği kullanılarak telefonlara anlık olarak indirilir ve ücretsiz kullanılmaya başlanabilir.

Telegram para kesiyor mu?

Hız ve güvenlikli mesajlaşma uygulamasıdır ve ücretsizdir. Telegram tüm cihazlarda kurulabiliyor. Mesajlar istenilen sayıda telefon, tablet veya bilgisayar arasında sorunsuz bir şekilde eşitlenir.

BiP Türk Telekom ücretsiz mi?

Kampanyadan Nasıl Faydalanılır? Kampanyaya ayrıca kayıt olunmasına gerek bulunmamaktadır. Mobil internet bağlantınız ile BİP uygulamasından yapacağınız kullanımlar otomatik olarak ücretsiz olacaktır. ... Kampanyaya katılım tüm Türk Telekom Mobil müşterileri için ücretsizdir.

BiP uygulaması internetsiz mi?

BiP mobil uygulamasını indirmek ücretsizdir. Turkcell abonesiyseniz; BiP'ten metin, fotoğraf ve video gönderimleriniz internet kotanızdan düşmez. Diğer paylaşımlarınız paketiniz varsa internet paketinizden, yoksa standart mobil internet tarifesi üzerinden ücretlendirilir.

BiP uygulamasında Engellendiğimi nasıl anlarım?

Bip uygulamasında eğer bir kişi sizi engellediyse attığınız mesajlar o kişiye iletilemez. Yani mesajlar asla iki tik olmaz. Görüntülü ya da sesli arama yapmak istediğinizde de sizi engelleyen kişiye ulaşamazsınız. Yine bu kişinin profil resmi, son görülmesi gibi bilgilerine de ulaşamazsınız.

Neden BiP e geçiliyor?

Cumhurbaşkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı BİP uygulamasına geçti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı Whatsapp'taki veri güvenliği tartışmalarını nedeniyle haberleşme gruplarını BiPMobil'e taşıma kararı aldı.

BiP sosyal kaldırıldı mı?

Yerli anlık mesajlaşma uygulaması Bip, 'Sosyal' seçeneğiyle kullanıcılarına numaraları görünmeden çeşitli gruplarda sohbet etme imkanı sağlıyordu. Kullanıcıların şikayeti üzerine Bip, yeni güncellemesinde 'Sosyal' özelliğini kaldırdı.

BiP her telefona iner mi?

BiP tüm operatör kullanıcılarına açık bir uygulamadır. App Store ve Google Play'den indirilebiliyor.