İHH bir kurum mudur?

İçindekiler:

  1. İHH bir kurum mudur?
  2. İHH paraları nereye gidiyor?
  3. IHH yardım kime ait?
  4. IHH maaş alıyor mu?
  5. Fehmi yildirim kimdir?
  6. İHH gönüllüsü ne yapar?
  7. IHH nın başkanı kimdir?
  8. Bülent Yıldırım nerede yaşıyor?

İHH bir kurum mudur?

"Yerel olarak hiçbir ülkede şubemiz yok. Resmi olarak İHH adına hiçbir kuruluşumuz yok ama faaliyet yapacağımız ya da beraber çalışmak istediğimiz ülkenin en güvenilir sivil toplum kuruluşu ile partner olarak çalışıyoruz.

İHH paraları nereye gidiyor?

İHH İnsani Yardım Vakfı hem yurt içinde hem yurt dışında yardım faaliyetleri yürütmektedir. Ancak İHH, özellikle savaş ve doğal afet yaşanan kriz bölgelerine yardım ulaştırmak amacıyla kurulmuş bir vakıf olduğundan önceliğini bu tür sorunların yaşandığı yerlere vermektedir.

IHH yardım kime ait?

İHH, Birleşmiş Milletler Ekonomik ve Sosyal Konseyi (ECOSOC) tarafından danışmanlık statüsü tanınmış 3000 örgütten birisidir. Vakıf aynı zamanda İslam İşbirliği Teşkilatı'na (OIC) danışman statüsünde üye ve İslam İşbirliği Teşkilatı İnsani Fonu'na (OICHF) meclis üyesidir.

IHH maaş alıyor mu?

Sizlerin yardımlarıyla imamların maaşlarını ödüyor, camilerin sahipsiz kalmasını engelliyoruz. Cami ve mescitler Müslümanların ibadet mekanları olmanın yanı sıra eğitim ve dayanışma merkezi olarak hizmet veriyor.

Fehmi yildirim kimdir?

Fehmi Bülent Yıldırım (d. 1966, Erzurum), Türk avukat ve aktivist. Halen İHH İnsani Yardım Vakfı'nın başkanlığını yürütmektedir. Yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamladı.

İHH gönüllüsü ne yapar?

Gönüllülerimiz vakfımızın çalışma alanlarından herhangi birinde görev alıp faaliyetlere destek verebiliyor. Kaynak oluşturmadan acil yardıma, sağlık hizmetlerinden eğitim faaliyetlerine, meslek gruplarıyla proje üretme ve uygulamadan tanıtım çalışmalarına kadar birçok konuda gönüllülerimizin emeği bulunuyor.

IHH nın başkanı kimdir?

İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Sönmez ve beraberlerindeki heyet, İHH Suriye çalışmalarının yürütüldüğü Kilis Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Bülent Yıldırım nerede yaşıyor?

Bülent Yıldırım
Kişisel bilgileri
Doğum tarihi
Doğum yeriKayseri
Boyu1,83 m (6 ft 0 in)
MesleğiBaşmüfettiş
4 satır daha