Çiğ köfte bayiliği ne kadar?

İçindekiler:

  1. Çiğ köfte bayiliği ne kadar?
  2. Komagene bayilik ücreti ne kadar?
  3. Çiğ köfte kaç şubesi var?
  4. Adıyaman çiğ köfte bayiliği ne kadar?
  5. Çiğ köfteciler aylık ne kadar kazanıyor?
  6. Komagene bayilik alınır mı?
  7. Hacıalioğlu çiğ köfte kaç şubesi var?
  8. Komagenenin kaç şubesi var?
  9. Ömer Aybak bayilik ne kadar?
  10. Ömer Aybak Çiğköfte kimdir?
  11. Komagene hangi firmanın?
  12. Hacıalioğlu Çiğ Köfte sahibi kim?
  13. Çiğ köfte basit usul olur mu?
  14. Ömer Aybak kaç şubesi var?
  15. Tatlıses çiğ köfte kaç şubesi var?

Çiğ köfte bayiliği ne kadar?

10.000 TL'lik Çiğ Köfte Bayilik Paketi Avantajları Avantajlı bayilik kampanyalarımızı incelediğinizde sizde hayalinizde ki çiğköfte dükkânına kolayca sahip olabilirsiniz. Her yıl büyüyen marka adı ve bayi ağı ile dikkat çeken firmamız 10.000 TL'lik paketi ile herkese çiğ köfte bayisi olma imkanı tanıyor.

Komagene bayilik ücreti ne kadar?

Düşük yatırım bütçesi ile şube sahibi olmanız ve yatırımınızı kısa vadede geri kazanmanız mümkün. Bunun için gerekli yatırım maliyeti 27.500 TL+KDV 'den başlamaktadır.

Çiğ köfte kaç şubesi var?

Şirketin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar, "Ülke genelinde 970 adet şubemiz var. 2020 yılında 300 yeni şubeyi OSES ailesine katmayı hedefliyoruz" dedi...

Adıyaman çiğ köfte bayiliği ne kadar?

4.900 TL + KDV bunlar için ödeyebilirsiniz. Dükkanın dış tabelası ortalama 10 – 12 m2 lik için 3000 TL civarlarında tır.

Çiğ köfteciler aylık ne kadar kazanıyor?

Eğer işlek bir yerde çiğköfteci açarsanız aylık kazanç yaklaşık olarak 10 bin TL'yi bulabilir. Ancak burada önemli olan dükkanınızın kurulduğu yer ve hizmet verdiğiniz bayilik ismidir. Ara mahallelerde kurulan bir çiğköfteci dükkanı aylık kazancı yaklaşık olarak 5 bin TL'yi bulabiliyor.

Komagene bayilik alınır mı?

Belki de Türkiye'deki en geniş çiğ köfte bayilik ağına sahip olan KOMAGENE sadece ülke genelinde değil dünya genelinde başvuru yapanlara bayilik imkanı sunmaya devam etmektedir. Çiğ köfte bayilik başvurusu diğer tüm markalarda olduğu gibi iletişim formu ile sağlanmaktadır. BAŞVURU FORMU BURADA YER ALMAKTADIR!

Hacıalioğlu çiğ köfte kaç şubesi var?

Şubelerimiz 65 İlde Yüzlerce Mutlu Müşteri - Hacıalioğlu Çiğ Köfte.

Komagenenin kaç şubesi var?

Tek şubeli şirketler kadar Türkiye'nin en büyüğü unvanına sahip Komagene gibi 870 şubelik dev firmalarda bu alanda faaliyet gösteriyor.

Ömer Aybak bayilik ne kadar?

BEDELİ YOK! Ömer Aybak, lezzet ve kaliteyi daha fazla kişiye ulaştırabilmek adına distribütöre bağlı olan bölgeler haricinde franchise bedeli almamaktadır. Herhangi bir bedel ödemeden Ömer Aybak ailesine katılabilirsiniz.

Ömer Aybak Çiğköfte kimdir?

Ömer Aybak (38) ülke geneline yayılan şubelerinin tümünde bir logo gibi kendi fotoğrafını kullanıyor. Adıyaman'ın Simcik köyünde dünyaya gelen Ömer Aybak İstanbul'a adım attığında 11 yaşındaydı. Farklı işler denedikten sonra 1992'de, seyyar arabasıyla kendi ürettiği çiğ köfteleri satmaya başladı.

Komagene hangi firmanın?

Komagene, 2004 yılında kurulan Yörpaş Yöresel Yiyecekler Pazarlama A.Ş. bünyesindeki etsiz çiğ köfte markasıdır.

Hacıalioğlu Çiğ Köfte sahibi kim?

KURUCUMUZ. Hacıalioğlu Çiğ Köfte'nin kurucusu Mesud Demirel'dir. Kendisi evli ve 3 çocuk babasıdır.

Çiğ köfte basit usul olur mu?

İşyerinde Çiğ köfte yapıp satan bir kişinin Basit Usulden yararlanıp yararlanamayacağı? ... Dolayısıyla kişinin işyerinde çiğ köfte yapıp satması veya işyerinde servis etmesi faaliyeti lokanta ve benzeri iş faaliyetine girdiğinden bu kapsamda basit Usulde mükellef olunması mümkün bulunmamaktadır.

Ömer Aybak kaç şubesi var?

Meşhur Adıyaman Çiğ Köftecisi'nin kurucusu Ömer Aybak, Türkiye geneline yayılmış bin 400'e yakın şubeleri ile ülkenin en çok sevilen çiğköfte markaları arasına girmeyi başardıklarını söylüyor.

Tatlıses çiğ köfte kaç şubesi var?

Çiğköfteyi kurduk ve franchising yöntemiyle hızla büyüttük şu anda 189 Tatlıses Çiğköfte var.