Burak Kut'un ilk eşi kimdir?

İçindekiler:

  1. Burak Kut'un ilk eşi kimdir?
  2. Burak Kut Cansen Yeni kimdir?
  3. Sanatçı Burak Kut kaç doğumlu?
  4. Burak Kut kaç yaşında nereli?
  5. Burak Kut dedesi kim?
  6. Halil Kut Paşa'nın torunu kim?
  7. Okan Bayülgen dedesi kim?
  8. Burak Kut soyu nereden gelir?

Burak Kut'un ilk eşi kimdir?

Burak Kut, 2011 yılında Estetisyen Dr. Cansen Yeni ile evlendi ve aynı yıl Aden Bucan adın verdikleri kızlarını kucaklarına aldılar. 2014 yılında başrol oynadığı "Ankara'nın Dikmen'i" adlı dizide Bülent Emrah Parlak, Hande Katipoğlu, Özlem Aydın ile birlikteydi.

Burak Kut Cansen Yeni kimdir?

Burak Kut'un 33 yaşındaki eşi Cansen Yeni Kut Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra, Başkent Üniversitesi Kardiyoloji Departmanında ve Türk Kalp Vakfı'nda çalıştı. ... Hâlen Doğuş Üniversitesi Psikoloji Bölümü doktora programına devam etmektedir. Evli ve bir çocuk annesidir.

Sanatçı Burak Kut kaç doğumlu?

27 Ağustos 1973 (48 yıl yaşında) Burak Kut/Doğum tarihi

Burak Kut kaç yaşında nereli?

Burak Kut, 27 Ağustos 1973 tarihinde İstanbul'da doğdu. Müziğe Çapa Ortaokulu'na gittiği yıllarda okul orkestrasıyla birlikte yaptığı çalışmalarla başladı.

Burak Kut dedesi kim?

Burak Kut - Kut'ul Amare Fatihi Halil Paşa 1.Dünya Savaşı'nda Osmanlı'nın İngilizleri yendiği Kut'ul Amare Savaşı'nda Osmanlı ordusunun komutanı olan Halil (Kut) Paşa, popçu Burak Kut'un büyük dedesi.

Halil Kut Paşa'nın torunu kim?

Anıları ölümünden çok sonra, 1972'de, Kut'ül Ammare Kahramanı Halil Paşa'nın Anıları: Bitmeyen Savaş adıyla yayımlandı. Halil Kut'un torunu Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locasının eski büyük üstadı olan Kaya Paşakay'dır.

Okan Bayülgen dedesi kim?

1. Okan Bayülgen - Elmalılı Hamdi Yazır. Atatürk'ün emriyle Cumhuriyet döneminin en yalın Türkçeli Kur'an tefsir ve mealini yazan Elmalılı Hamdi Yazır, Okan Bayülgen'in anne tarafından büyük dedesi.

Burak Kut soyu nereden gelir?

Canlı yayın sırasında Burak Kut'un Kut'ül Amare zaferinin efsane komutanı Orgenaral Halil Kut Paşa'nın torunu olduğu ortaya çıktı. Halil Kut Paşa, Enver Paşa'nın kendinden iki yaş küçük amcası ve Burak Kut'un dedesi. Halil Paşa, 'Kut'ül Amare Kahramanı' olarak anılıyor.