Hızlı tren Eskişehir Kaç Lira?

İçindekiler:

  1. Hızlı tren Eskişehir Kaç Lira?
  2. Hızlı tren kaç lira?
  3. Istanbul Eskişehir hizli tren kaç para?
  4. İstanbul Ankara Hızlı Tren hangi saatlerde var?
  5. Eskişehir istanbul otobüs fiyatları ne kadar?
  6. Tren bileti nasil alınır?

Hızlı tren Eskişehir Kaç Lira?

Ankara Eskişehir Yüksek Hızlı Tren bileti 2021 yılı fiyatları; 2+2 Pulman (Ekonomi) bileti 37,50 TL, 2+1 Pulman (Business) bileti 54,50 TL dir. Ankara Eskişehir hızlı tren bilet fiyatları temel fiyatlar olup yüksek hızlı tren biletlerinde bir çok indirim uygulanmaktadır.

Hızlı tren kaç lira?

Ankara İstanbul hızlı tren bilet fiyatı, 70 TL olarak belirlenmiştir. 7 ila 12 yaş arasında olan çocuklar ve 65 üzeri bireyler bu bileti % 50 indirim oranı ile edinirler. 13 ila 26 yaş arasında olan gençler bileti % 20 indirim oranı üzerinden satın alırlar. 0-6 yaş arası çocuklar ücretsiz biletten yararlanırlar.

Istanbul Eskişehir hizli tren kaç para?

İstanbul'dan Eskişehir'e hızlı trenle seyehat etmek isteyen yolcular bilet ücreti olarak 195 lira ödeyecek. Günde 10 sefer yapılan İstanbul-Eskişehir hızlı treni için ilk sefer Pendik'ten 06:01′ de başlıyor son sefer ise18:01'de bitiyor. Ortalama yolculuk süresi ise 2 sa 54 dk.

İstanbul Ankara Hızlı Tren hangi saatlerde var?

İstanbul - Ankara Hızlı Treni İlk sefer saat 06:00'da Söğütlüçeşme İstasyonundan, son sefer ise saat 22:52'de Söğütlüçeşme İstasyonundan başlamaktadır.

Eskişehir istanbul otobüs fiyatları ne kadar?

En ucuz Eskişehir - İstanbul otobüs bileti 85,00 TL'dir.

Tren bileti nasil alınır?

İstasyonlarda yer alan gişelerden trenin hareket saatinden 5 dakika önceye kadar çıkış istasyonunu seçip bilet satın alabilirsiniz. Çağrı merkezi veya internet üzerinden ise trenin hareket saatinden 15 dakika önceye kadar bilet satın alınabilmekedir.