OGS nasil doldurulur?

İçindekiler:

  1. OGS nasil doldurulur?
  2. OGS çalışmıyor ne yapmalıyım?
  3. HGS ve OGS nereden alınır?
  4. OGS de para yoksa ne olur?
  5. HGS yok ne yapmalıyım?

OGS nasil doldurulur?

Size en yakın PTT şubesine giderek, başvuru formlarını doldurabilir, OGS başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Form doldurulduktan sonra sisteme hemen işlenir ve hesabınıza yükleme tamamlanır. E- Devlet üzerinden de görüntüleyip, gerçekleştirebileceğiniz bu işlem her türlü banka hesaplarından da görüntülenebilmektedir.

OGS çalışmıyor ne yapmalıyım?

CEVAP 1: OGS Çağrı Merkezinin 444 11 17 nolu telefonundan 7 gün 24 saat hizmet alabilirsiniz.

HGS ve OGS nereden alınır?

HGS, PTT şubelerinden verilmektedir. Fakat PTT şubelerine gitme fırsatı bulamayan vatandaşlar bankalardan da HGS alabilirler. Ayrıca bankalar aracılığı ile HGS kartına kredi yükleme işlemi de gerçekleştirebilirler.

OGS de para yoksa ne olur?

OGS hesabında geçiş ücretini karşılayacak kredi bulundurulması zorunludur. ... OGS hesabında geçiş için yeterli bakiye bulunmadığı durumda sıfır bakiyenin altındaki hesaplar banka tarafın iptal edilip Kara Listeye alınmaktadır. Hesap iptalinden sonra yapılacak geçişler ise 5 kat cezalı olacaktır.

HGS yok ne yapmalıyım?

HGS - OGS DEN KAÇAK GEÇİŞ YAPILMASI DURUMUNDA NE YAPILMALIDIR? HGS gişelerinden geçiş ihlali yapılması durumunda; geçiş yapılan plaka üzerine 15 (on beş) gün içinde HGS veya OGS abonesi olunması veya mevcut HGS veya OGS hesaplarında geçiş için yeterli bakiyesi olması durumunda cezalı geçiş ücreti uygulanmamaktadır.