2018 Oscarı hangi film aldı?

İçindekiler:

  1. 2018 Oscarı hangi film aldı?
  2. Get Out kaç Oscar aldı?
  3. The Shape of Water konusu nedir?
  4. Get Out korku mu?
  5. Timothée Chalamet Oscar aldı mı?
  6. Suyun sesi hangi ulke?
  7. Suyun sesi kaç yaş için?
  8. Andrew Garfield ve Emma Stone neden ayrıldı?
  9. Emma Stone ne zaman Oscar aldı?
  10. Oscar ödül törenini nasıl izlerim?
  11. 2021 Oscar Ödülleri kimlere verildi?

2018 Oscarı hangi film aldı?

Los Angeles'taki Dolby Tiyatrosu'nda, Jimmy Kimmel'in sunumuyla gerçekleştirilen 90. Oscar Ödül Töreni'nde kırmızı halı rüzgarından sonra Oscar kazananlar da açıklandı. Gecenin galibi, En İyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Prodüksiyon Tasarımı ve En İyi Film Müziği ödüllerini kazanan 'The Shape of Water' oldu.

Get Out kaç Oscar aldı?

Peele'ın açılış filmi olan 2017 yapımı “Get Out” küresel bilet satışlarında 255 milyon dolar hasılat elde edip, dört Oscar adaylığı kazandı.

The Shape of Water konusu nedir?

Guillermo Del Toro'nun Venedik'ten Altın Aslan ödülüyle dönen filmi The Shape of Water, Soğuk Savaş'ın iyice kızıştığı 1963 yılında Elisa'nın, çalıştığı bir devlet laboratuvarında insansı bir su yaratığının üzerinde gerçekleştirilen deneylere şahit olmasıyla yaşananları konu ediniyor.

Get Out korku mu?

Bu filmlerin son örneklerinden biri de 2017 yapımı, Jordan Peele imzalı Get Out. Lakin Get Out'un salt bir korku filmi olmaktan ziyade, yönetmen Peele'ın komedyen kişiliğinin de etkisiyle komedi ögeleri barındırdığını söyleyebiliriz.

Timothée Chalamet Oscar aldı mı?

Bağımsız Ruh En İyi Erkek Oyuncu Ödülü En İyi Çıkış Yapan Oyuncu Dalında Gotham Bağımsız Film ÖdülüNew York Film Eleştirmenleri Birliği En iyi Erkek Oyuncu ÖdülüLos Angeles Film Eleştirmenleri Birliği En iyi Erkek Oyuncu ÖdülüLucille Lortel Award for Outstanding Lead Actor in a Play Timothée Chalamet/Aldığı ödüller

Suyun sesi hangi ulke?

Suyun Sesi, Guillermo del Toro tarafından yönetilen ve senaryosu del Toro ile birlikte Vanessa Taylor tarafından yazılan, 2017 çıkışlı Amerikan yapımı romantik, fantastik bir filmdir.

Suyun sesi kaç yaş için?

15 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur. Cinsellik unsurları içerir. Şiddet ve korku unsurları içerir.

Andrew Garfield ve Emma Stone neden ayrıldı?

ABD'de yayın yapan People dergisinde yer alan habere göre ünlü çiftin ayrılık sebebi; Andrew'in Tayland'da çekimlerine devam ettiği Martin Scorsese'ın Silence filmi yüzünden uzak kalmaları. Hollywood'un 'altın çifti' olarak anılan Emma Stone ile Andrew Garfield'ın yolları ayrıldı.

Emma Stone ne zaman Oscar aldı?

2016 yılında Aşıklar Şehri filmiyle Akademi, Altın Küre ve BAFTA ödüllerini kazandı.

Oscar ödül törenini nasıl izlerim?

2021 Oscar Ödül Töreni Pazar gecesi TSİ 03:00'te başlayacak. Bu yılki ödül töreninin aslında iki ay önce düzenlenmesi gerekiyordu ancak tören Covid salgını nedeniyle ertelendi. Ödül törenini BBC Türkçe'nin internet sitesi ve sosyal medya platformlarından takip edebilirsiniz.

2021 Oscar Ödülleri kimlere verildi?

2021 Oscar Ödül Töreni (93. Akademi Ödülleri) bu yıl dünyanın farklı yerlerinde kurulan stüdyolarda yapıldı. Nomadland filmi 3 dalda Oscar aldı. En İyi Film Ödülü, Nomadland'e, En İyi Yönetmen Ödülü de Nomadland filminin yönetmeni Chloé Zhao'ya verildi.