Bronz allık kime yakışır?

İçindekiler:

  1. Bronz allık kime yakışır?
  2. Beyaz tenliler hangi renk Highlighter kullanmalı?
  3. Esmer tenliler nasıl fondöten kullanmalı?
  4. Beyaz tenliler nasıl ruj kullanmalı?

Bronz allık kime yakışır?

Buğday/Orta tenliler Bunun yanı sıra ten renginizden daha koyu bir bronzlaştırıcıyı da rahatlıkla allık olarak kullanmanız mümkün. Göz makyajında ise bu tonlar ile uyumlu olarak zeytin yeşili, kiremit rengi veya bronz renkleri tercih edebilirsiniz.

Beyaz tenliler hangi renk Highlighter kullanmalı?

BEYAZ TEN İÇİN İDEAL HİGHTLİGHTER: Beyaz tene sahip olanlar, pembemsi ve krem rengi olanları tercih edebilirler. Açık tonlardaki ışıltılı aydınlatıcıları kullanmak doğru bir seçim olacaktır. BUĞDAY TEN İÇİN İDEAL HİGHTLİGHTER: Buğday tene en uygun aydınlatıcılar şeftali pembemsi ve pembe tonlarındaki aydınlatıcılardır.

Esmer tenliler nasıl fondöten kullanmalı?

Esmer tenliler fondöten seçiminde oldukça özenli davranmalılardır. Esmerlerin ciltleri genellikle daha yağlı dolayısıyla sivilceye daha yatkın olduğundan mat ve kapatıcılığı yüksek fondötenleri seçmilerdir. Eğer yoğun sivilce izlerin varsa öncelikle onları nötrlemeli, daha sonra fondötenini uygulamalısın.

Beyaz tenliler nasıl ruj kullanmalı?

Beyaz tenlilere açık pembe, parlak ve domates kırmızısı rujlar onlara çok yakışır. Nars Audacious serisinden Julie (açık bej pembe), Raquel (nude bej), Brigitte (nude gül) renklerini rahatlıkla tercih edebilirler.