EGO kart tam ne kadar?

İçindekiler:

  1. EGO kart tam ne kadar?
  2. Ankara EGO ne demek?
  3. EGO nereye şikayet edilir?
  4. EGO boş kart ne kadar?
  5. Ankara Tam kart nereden alınır?
  6. EGO kartı nerelerde geçerli?
  7. Sağlık çalışanlarına ego ne zamana kadar ücretsiz?
  8. Ego Şikayet Nasıl Yapılır?
  9. Ego Nerede WhatsApp?

EGO kart tam ne kadar?

Tam : 3,25 TL. İndirimli: 1,75 TL. Tam aktarma : 1,60 TL. İndirimli aktarma: 0,75 TL.

Ankara EGO ne demek?

Kuruluşumuz 16 Aralık 1942 tarihinde Ankara Elektrik ve Havagazı İşletme Müessesesi olarak kurulmuş 1950 tarihinde Otobüs İşletme İdaresinin bünyesine katılmasıyla Ankara Elektrik, Havagazı ve Otobüs İşletme Müessesesi (EGO Genel Müdürlüğü) olarak Ankara'ya elektrik, havagazı (daha sonra doğalgaz) ve otobüs hizmetleri ...

EGO nereye şikayet edilir?

Değerli Ziyaretçimiz, bizlere her konuda Şikayet ve Önerilerinizi Başkent 153 Formu aracılığı ile iletebilirsiniz. Mesajınız en kısa sürede değerlendirilecektir.

EGO boş kart ne kadar?

Kart Bedeli: 8,5 TL. Kayıp ya da Kırık Kart İşlemleri İçin: Ankara Büyükşehir Belediyesi Ana Binası (EGO Genel Müdürlüğü A Blok) Ankarakart İşlem Merkezine gelerek 1 adet fotoğraf ve 17 TL ücret karşılığında yeni kartınızı alabilirsiniz.

Ankara Tam kart nereden alınır?

Tam Ankara Kart kişiye özel olmadığı için bayilerden, Ankara Kart İşlem Merkezleri'nden veya Smart Banko'lardan satın alınabiliyor. Kişiselleştirilmiş bir kart tipi olan İndirimli Kart için başvuru yapmanız gerekiyor. Bu kart başvurusu için Ankara Kart İşlem Merkezleri'ne gitmeniz gerekiyor.

EGO kartı nerelerde geçerli?

AnkaraKart'ı nerelerde kullanabilirim? EGO otobüsleri ile Metro ve Ankaray'da dâhil olmak üzere EGO'ya bağlı tüm toplu taşıma araçlarında kullanılabilir.

Sağlık çalışanlarına ego ne zamana kadar ücretsiz?

Ankara Büyükşehir Belediyesi de EGO Genel Müdürlüğü'nün almış olduğu bir kararla tarihinden itibaren sağlık çalışanlarımıza toplu taşıma araçlarını ücretsiz kullandırılması için bir karar almış ve bu kararı daha sonra 30 Haziran 2021 tarihine kadar uzatmıştır.

Ego Şikayet Nasıl Yapılır?

Değerli Ziyaretçimiz, bizlere her konuda Şikayet ve Önerilerinizi Başkent 153 Formu aracılığı ile iletebilirsiniz.

Ego Nerede WhatsApp?

Özellikle sıklıkla EGO otobüsü kullanan vatandaşların yararına olacak uygulamada ALO 153 Mavi Masa hattı olan “0312 153 00 00” numarası WhatsApp'a ekleniyor. Durak numarası Whatsapp üzerinden bu numaraya gönderildiğinde birkaç saniye sonra duraktan geçen otobüslerin durağa tahmini ulaşma süresi kullanıcılara ulaşıyor.