Progestan 200 mg nedir?

İçindekiler:

  1. Progestan 200 mg nedir?
  2. Progestan 100 mg 30 yumuşak kapsül nasıl kullanılır?
  3. Proluton Depot nedir?
  4. Progesteron iğnesi nedir ne işe yarar?

Progestan 200 mg nedir?

PROGESTAN, bir kapsülde 200 mg doğal progesteron bulunan yumuşak kapsül formunda progestojen grubu bir üründür. Her bir kutuda 30 yumuşak kapsül bulunur. Adet öncesi sendromda, adet düzensizliklerinde, menopoz öncesinde ve menopozda, kısırlık tedavisinde ve düşük tehlikesinde kullanılır.

Progestan 100 mg 30 yumuşak kapsül nasıl kullanılır?

KULLANIM ŞEKLİ VE DOZU: - 2 kapsül akşam yatarken veya 1 kapsül sabah, 2 kapsül akşam yatarken alınır. - Luteal yetmezliklerde, premenstrüel sendrom, benign mastopatiler, menstrüel düzensizlikler, premenapoz; 10 gün süreli siklik tedavi uygulanır (her siklusda 17.günden 26.güne (dahil) kadar).

Proluton Depot nedir?

PROLUTON DEPOT, hem düşük tedavisinde hem de düşük profilaksisinde endikedir, çünkü hormon açığını karşılar, uterus hareketlerini azaltır ve az gelişmiş uterusun gelişimini uyarır. Bu amaca ulaşmak ve gebeliği sürdürmek için, PROLUTON DEPOT yeterli doz ile uzun süre uygulanmalıdır.

Progesteron iğnesi nedir ne işe yarar?

Adet görememe ve hormonal dengesizlikten oluşan anormal rahim kanamalarında kullanılmaktadır. Luteal eksikliğe bağlı kısırlık tedavileri ile döllenmiş yumurtanın rahmin iç duvarına tutulmasını sağlamak amacıyla yardımcı üreme tekniklerine destek olarak da kullanılır.