Rar şifresi nasıl oluşturulur?

İçindekiler:

  1. Rar şifresi nasıl oluşturulur?
  2. Şifreli zip dosyası nasıl yapılır?
  3. Zip dosyası nasıl şifrelenir?
  4. Gallery Lock nasıl kullanılır?
  5. Folder Guard nedir?
  6. Denetim Masası Klasör Seçenekleri nerede?

Rar şifresi nasıl oluşturulur?

WinRAR'la Dosyaları Nasıl Şifreleyebilirsiniz?
  1. Arşiv haline getireceğiniz dosyaları oluşturduğunuz bir klasörde bir araya getirin.
  2. Bu klasöre sağ tıklayın ve 'Arşive Ekle' butonuna basın.
  3. Üst kısımda yer alan 'Gelişmiş' sekmesine tıklayın.
  4. 'Parola Ayarla' butonuna basın.
  5. İstediğiniz şifreyi girin.
Daha fazla öğe...

Şifreli zip dosyası nasıl yapılır?

Şifrelemek istediğiniz dosya ya da klasörü sağ tuşla tıklayın. Açılan menüden 7Zip > Arşivle seçeneğini seçin. 7Zip arşivle pencresinde Arşiv biçimi: zip olarak değiştirin. 7Zip arşivle pencresinde Şifreleme bölümde Parolayı girin.

Zip dosyası nasıl şifrelenir?

Arşivinizi AES-256 şifrelemeyle korumaya almak için yapmanız gereken tek şey, arşivleme seçenekleri arasındaki Encryption method bölümünden AES-256'yı seçmek. Arşivleme işlemi bittikten sonra artık arşiviniz, şifresi olmadan erişmesi imkansız bir güvenlik duvarıyla örtülecektir.

Gallery Lock nasıl kullanılır?

Resmi veya videoyu galeri'den Gallery Lock'a taşıdığınız andan itibaren dosyanız galeriden silinecek ve gallery lock'un içinde belirlediğiniz klasörde bulunacak.Şifrenizi sadece rakamlardan oluşan bir PİN kodu şeklinde belirleyebildiğiniz gibi, dilerseniz dokunmatik olarak da atayabiliyorsunuz.

Folder Guard nedir?

Folder Guard, sabit diskiniz üzerinde yer alan dosya ve klasörleri şifreleyerek meraklı gözlerden koruyabileceğiniz başarılı bir şifreleme ve güvenlik programıdır. Kullanıcıların farklı dizinleri şifreleyerek dosyalarını korumalarına olanak sağlayan program, yaptığı işi oldukça iyi şekilde yerine getirmektedir.

Denetim Masası Klasör Seçenekleri nerede?

Denetim Masası'nı açın. Görünüm ve Kişiselleştirme altına Klasör Seçenekleri'ni seçin. Şeritin sağındaki Seçenekler simgesine tıklayın. Klasör Seçenekleri iletişim kutusunda Görünüm sekmesini seçin.