MNG kargoyu evden alıyor mu?

İçindekiler:

  1. MNG kargoyu evden alıyor mu?
  2. Evden kargo alınıyor mu?
  3. Kargo göndermek ne kadar PTT?
  4. MNG Kargo iade için eve geliyor mu?
  5. MNG Kargo kilosu ne kadar?
  6. PTT kargo iade nereden yapılır?
  7. PTT Kargo 1 kg ne kadar 2021?

MNG kargoyu evden alıyor mu?

Gönderileriniz için adresinize kurye talebinde bulunabilirsiniz. ... Adresten alım hizmetimiz kapsamında web sitemiz ya da mobil uygulamamız üzerinden kurye çağır formunu doldurabilir veya 0850 222 06 06 numaralı çağrı merkezimizi arayarak kurye çağırma talebinde bulunabilirsiniz.

Evden kargo alınıyor mu?

Dilerseniz adresinizden yola çıkan gönderinin, alıcının adresine en yakın Yurtiçi Kargo şubesine teslim edilmesini isteyebilir; ya da "Alo Gönderiniz Var" hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Bu durumda, gönderinizin şubeye ulaştığını alıcıya telefon aracılığıyla bildiririz.

Kargo göndermek ne kadar PTT?

PTT kargoda 1 kg olan gönderinin ücreti ( 1 kg dahil olmak üzere) 16,25 TL'dir. PTT kargoda 2 kg olan gönderinin ücreti ( 2 kg dahil olmak üzere) 18,25 TL'dir. PTT kargoda 3 kg olan gönderinin ücreti ( 3 kg dahil olmak üzere) 20 TL'dir.

MNG Kargo iade için eve geliyor mu?

Kargolarınız, kimlik ibraz etmesi karşılığı alıcısına faturada belirtilen adresinde kuryelerimiz tarafından teslim edilir. Adreste alıcının olmaması durumunda, adrese kargoyu getirdiğimize dair ihbar notu bırakılır ve kargo şubeye geri getirilir.

MNG Kargo kilosu ne kadar?

Ticimax'a Özel MNG Kargo Gönderi Ücret Tarifesi.
KG/ DS ARALIĞITÜRKİYE GENELİ
1-312,85
4-614,50
7-1018,85
11-1524,70
2 satır daha

PTT kargo iade nereden yapılır?

Sipariş ürününüz tarafınıza ulaştıktan sonra, iade prosedürüne uygun olduğu takdirde, 14 gün içerisinde iade hakkınızı kullanabilirsiniz. İade hakkınızı kullanabilmeniz için www.pttavm.com 'dan iade numarası edinmeniz gerekmektedir. Kredili siparişiniz iptal/iade alındığında krediniz kapanmış sayılmamaktadır.

PTT Kargo 1 kg ne kadar 2021?

PTT kargoda 1 kg olan gönderinin ücreti ( 1 kg dahil olmak üzere) 16,25 TL'dir.