Largopen gebelikte kullanılır mı?

İçindekiler:

  1. Largopen gebelikte kullanılır mı?
  2. Largopen antibiyotik kaç saatte bir alınır?
  3. Flagyl hamilelikte kullanılır mı?
  4. Largopen kaç saatte bir alınır?

Largopen gebelikte kullanılır mı?

Bundan dolayı antibiyotik tedavisi sırasında diyare oluşursa psödomembranöz enterokolit ihtimali düşünülmelidir. Gebelikte ve Laktasyonda Kullanımı: Gebelik kategorisi B dir. Gebelerde yapılmış yeterli kontrollü çalışmalar olmadığından mutlaka gerekmedikçe gebelikte kullanılmamalıdır.

Largopen antibiyotik kaç saatte bir alınır?

Mide ülserinde günde mg, oniki parmak bağırsağı ülserinde günde iki kez 1000 mg diğer ilaçlar ile birlikte kullanılır. Riskli hastalarda kalp iç zarı enfeksiyonlarının önlenmesi için diş çekimi gibi işlemlerden bir saat önce 3 g, 6 saat sonra 1.5 g alınır.

Flagyl hamilelikte kullanılır mı?

Gebelik dönemi İlk trimesterde kullanılmamalıdır. Kullanılmasının kesin gerekli olmadığı durumlar dışında gebelikte verilmemelidir. Eğer kullanımı kaçınılmaz ise kısa sürekli ve düşük doz rejimi önerilmektedir.

Largopen kaç saatte bir alınır?

solunum yolu enfeksiyonlarının tümünde günde iki kez 1 g veya günde mg LARGOPEN almanız gerekir. Bel soğukluğu enfeksiyonlarında 3 g tek doz alınması önerilir. önce 3 g, 6 saat sonra 1.5 g alınır. Tedaviye, kendinizi iyi hissetseniz bile doktorunuzun size söylediği süre boyunca devam ediniz.