Çukurdaki berber Muhittin kim?

İçindekiler:

  1. Çukurdaki berber Muhittin kim?
  2. Berber Muhittin nereli?
  3. Muhittin abinin Berberi nerede?
  4. Çukurun seti nerede?
  5. Aliço nun yeri nerede?

Çukurdaki berber Muhittin kim?

Muhittin ( Nebil Sayın ) Racon bilir, delikanlıdır. Çukur'un suç dünyasına bulaşmamış, insanlara zarar vermekten çekindiği için o işlerden uzak durmuştur. Tabiatında şiddet yoktur. 1971 yılında İstanbul'da doğan Nebil Sayın, Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümünden mezun oldu.

Berber Muhittin nereli?

Nebil Sayın, 1971 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul'da doğan Nebil Sayın aslen Mardinli. Ankara Üniversitesi il Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Sanat Dalı mezunu olan Nebil Sayın, kariyerine ilk olarak 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisi ile adım attı.

Muhittin abinin Berberi nerede?

Çukur'daki merak uyandıran mahalle İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan Balat semtinde çekiliyor. Dizideki 'Dostlar Kahvesi', 'Koçavalı Aş Evi' ve Muhittin'in berberi Haliç kıyısında bulunan balat semtinin arka sokaklarından birinde yer alıyor.

Çukurun seti nerede?

Çukur dizisi İstanbul'da çekilmektedir. Dizinin çoğu sahnelerinin çekimi Fatih ilçesinde Balat semtinde yapılmaktadır. Ek olarak Tarlabaşı Bulvarı'nda çekimlerine yapılan dizinin ilk bölüm sahneleri ise yurt dışında çekildi.

Aliço nun yeri nerede?

Aliço'nun evi olarak gösterilen kulübe İstanbul'un Fatih ilçesinde Balat sahilinde bulunuyor. Dizi çekimi olmadığı zaman sandalların, kayıkların, küçük teknelerin çekildiği bir alan olan ev dizi çekimlerinde boşaltılarak Aliço'nun evi olarak dizayn ediliyor.