FB formasında ne yazıyor?

İçindekiler:

  1. FB formasında ne yazıyor?
  2. Fenerium kaç taksit?
  3. Türkiyede ilk çubuklu forma hangi takımın?
  4. Fenerium değişim süresi kaç gün?
  5. Fenerium kargo kaç günde geliyor?

FB formasında ne yazıyor?

Fenerbahçe'nin iç sahada oynayacağı karşılaşmalarda giyeceği çubuklu formanın sırt kısmında Mustafa Kemal Atatürk'ün imzası da yer alıyor. Ali Koç, formaların tanıtımdan önce sızması nedeniyle yaşadığı rahatsızlığı da Puma temsilcilerine iletti.

Fenerium kaç taksit?

Her türlü kredi kartınıza İyzico aracılığı ile online tek ödeme, 2 taksit veya 3 taksit imkânlarımızdan yararlanabilirsiniz. Online ödemelerinizde siparişiniz sonunda kredi kartınızdan tutar çekim işlemi gerçekleşecektir.

Türkiyede ilk çubuklu forma hangi takımın?

Dünden bugüne Fenerbahçe formalarına baktığınız vakit, tarih içinde pek çok farklı forma modelinin giyildiği görülmesine rağmen sarı lacivert çubuklu forma her zaman ilk forma olmuş ve Fenerbahçe bu formayla anılmıştır.

Fenerium değişim süresi kaç gün?

Almış olduğunuz ürünü anlaşmalı olduğumuz UPS kargo firmasına, ambalajını bozmadan,ürün etiketi koparılmadan, ürünü kullanmadan ve yıkanmadan teslim tarihinden itibaren on dört (14) günlük süre içinde teslim aldığınız şekli ile iade edebilirsiniz.

Fenerium kargo kaç günde geliyor?

Sipariş etmiş olduğunuz ürünleri aynı gün kargoya teslim etmeye gayret ediyoruz. Temini zaman alan ürünler için kargo teslim süresi ürün detayında belirtildiği gibi 3-5 iş günüdür.