Remedilerin içinde ne var?

İçindekiler:

  1. Remedilerin içinde ne var?
  2. Remidi nedir?
  3. Remedi Homeopati ne demek?
  4. Fitoterapi Hangi bölüm?

Remedilerin içinde ne var?

Homeopatik remedilerin ana maddeleri bitki özleri , hayvan sıvıları, metaller ve minerallerdir. Bu maddeler belli oranlarda seyreltme ve sallama işlemine tabii tutulur. Tıbbi etkileri insanlarda denenmiştir ve birçok batı ülkesinde özel laboratuvarlarda üretilip eczanelerde satılmaktadır.

Remidi nedir?

Remedi İngilizce çare, deva anlamına gelmektedir. Homeopatik remediler kimyasal ilaçlardan hem hazırlanış, hem etki, hem de diğer pek çok özellikler açısından çok farklıdırlar. Fiziksel boyutta çalıştığı gibi duygusal ve mental düzlemde etki edebilirler.

Remedi Homeopati ne demek?

Homeopati, maddelerin enerji verici özelliklerinden faydalanarak vücudun iyileşme ve savunma sistemlerini güçlendirir. Homeopatik remediler, tümüyle doğal maddeleri esas alarak hazırlanır, doğada bulunan unsurlar oldukları gibi kullanılarak elde edilir ve bu maddelerin etkisi enerji ile çoğaltılır.

Fitoterapi Hangi bölüm?

Bilimsel anlamda Fitoterapi Eğitimi sadece Eczacılık Fakültelerinin Farmakognozi Anabilim dalları tarafından verilmektedir. Yani bu eğitimi sadece Eczacılar almaktadır.