Lahana çorbası kürü nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Lahana çorbası kürü nasıl yapılır?
  2. Lahana diyeti nasıl yapılır neler yenir?
  3. Lahana suyu göbek yağlarını eritir mi?
  4. Lahana suyu yağ yakar mı?
  5. Lahana suyu nasıl tüketilir?

Lahana çorbası kürü nasıl yapılır?

1 litre suya 6-7 yaprak lahana eklenir ve 7 dakika kaynatılır. Sonra da bu karışımı, ılıdıktan sonra süzün ve suyunu 1 gün içinde tüketin. Lahana çorbası diyeti yapmak istiyorsanız ise bu diyet sayesinde güçlü yağ yakımı gerçekleşir. Ne kadar çok lahana çorbası tüketirseniz o kadar kilo verirsiniz.

Lahana diyeti nasıl yapılır neler yenir?

Sınırsız lahana çorbası ve sebze tüketebilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken ise şu; bezelye, mısır ve fasulye yememelisiniz. Akşam saatlerinde bir adet haşlanmış patates de yiyebilirsiniz. İkinci günde meyve hiç tüketmemeli, bol bol su içmeyi de unutmamalısınız.

Lahana suyu göbek yağlarını eritir mi?

En hızlı yollardan kesin zayıflamaya, özellikle göbek ve basen bölgesindeki yağların eritilmesine yardımcı olan lahana suyu, aynı zamanda kan dolaşımını düzenler ve vücuda canlılık kazandırır.

Lahana suyu yağ yakar mı?

Yağ yakıcı ve ödem atıcı özelliktedir. Lahananın lif içeriği metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeye yardımcı olur. Lahana suyu vücudu toksinlerden arındırır. Vücudun içerisinde zararlı atıkları vücutta defeder.

Lahana suyu nasıl tüketilir?

Hazırladığınız lahana suyu kürünü yemeklerden 1 saat önce veya yemeklerden 2 saat sonra olarak aç ya da tok karnına tüketebilirsiniz. Sabah 1 su bardağı, akşam 1 su bardağı olarak lahana suyunu 3 gün boyunca için. 3 günün sonunda 3 gün ara verin ve tekrar 3 gün uygulayın.