Vali Hasan Şildak kimdir?

İçindekiler:

  1. Vali Hasan Şildak kimdir?
  2. Hasan Şıldak kaç yaşında?
  3. Balikesir Vali Yardimcisi kimdir?
  4. Hasan Şıldak kimdir nerelidir?
  5. Ergün Güngör kimdir?
  6. Vali Yardımcısı Nasıl Olunur?
  7. Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy nereli?
  8. Şükrü Kara Kimdir?
  9. Vali Yardımcısı kaç yıl kaymakamlık yapmak gerekir?

Vali Hasan Şildak kimdir?

1969 yılında Çanakkale'de dünyaya geldi. İlk ve orta eğitimini Çanakkale'nin Ayvacık İlçesinde tamamladı. 1991 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 1994 yılında Çanakkale Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine başladı.

Hasan Şıldak kaç yaşında?

52 yaşında (1969) Hasan Şıldak/Yaş

Balikesir Vali Yardimcisi kimdir?

Konya Seydişehir Kaymakamı olarak görev yapan Aydın Erdoğan ise Balıkesir Vali Yardımcısı olarak atandı.

Hasan Şıldak kimdir nerelidir?

Hasan Şıldak (d. 1969, Ayvacık, Çanakkale), Türk bürokrat. 9 Haziran 2020'de Balıkesir Valisi olarak atandı.

Ergün Güngör kimdir?

1956 Yılında Ankara'da doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden 1979 yılında mezuniyetini müteakip 1980 yılında idarecilik mesleğine Bursa Maiyet Memuru olarak başladı. Sakarya Karasu Kaymakam Vekilliği ve Belediye Başkanlığı yaptı.

Vali Yardımcısı Nasıl Olunur?

Vali yardımcısı olmak isteyenler lisans mezunu olmak zorundadır. Sadece hukuk fakültesi, siyasi bilimler fakültesi veya iktisadi ve idari bilimler fakültesi mezunu olmuş kişiler vali yardımcısı olabilir. Vali yardımcıları bir süre görevlerini yaptıktan sonra vali olma şansı da elde eder.

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy nereli?

Hüseyin Aksoy (d. 1963, Sürmene, Trabzon, Türkiye) Türk bürokrat. 1984'te Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.

Şükrü Kara Kimdir?

1965 yılında Eskişehir'de doğdu. Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesinden mezun oldu. Aynı üniversitede Spikerlik, Etkili Konuşma ve TRT'de Yardımcı prodüktörlük eğitimini tamamladıktan sonra Radyo Foreks ve Hür FM gibi radyolarda program yapımcılığı ve haber spikerliği yaptı.

Vali Yardımcısı kaç yıl kaymakamlık yapmak gerekir?

2 yılı doğuda bulunan illerde olmak kaydıyla en az 6 yıl kaymakamlık yapmış olan kişiler yardımcı olabilirler. Yardımcısı kendisine verilen görevleri yerine getirmekle yükümlüdür. Makamında olmadığı zamanlarda vekalet eder. Bir ilde kaç vali yardımcısı olacağı o ilin ihtiyaçlarına ve büyüklüğüne göre belirlenir.