Apple iBooks ücretli mi?

İçindekiler:

  1. Apple iBooks ücretli mi?
  2. iPhone kitaplar uygulaması ücretsiz mi?
  3. iPhone kitaplar ne işe yarar?
  4. iPad'de nasıl kitap okunur?
  5. EPUB nedir nasıl kullanılır?
  6. EPUB nasıl okunur?
  7. Googleden nasıl kitap okunur?

Apple iBooks ücretli mi?

Apple 4'ncü sürümüyle birlikte iOS işletim sistemine iBooks'u ekledi. iPhone'ların yanı sıra iPod Touch ve iPad'lerde de bulunan iBooks uygulama kullanışlı arayüzüyle kendisini kısa sürede sevdiriyor. Kütüphanesindeki ücretsiz kitap sayısı 30 bini aşıyor. iPhone'unuzda eksik olmaması gereken bir uygulama...

iPhone kitaplar uygulaması ücretsiz mi?

Apple Books, özel teklifler ve ücretsiz kitaplar için ayrılmış bölümlerin yanı sıra, hizmete sunulan kitaplar için kullanıcıya ücretsiz olarak bestseller kitaplar grafiğini de sunuyor.

iPhone kitaplar ne işe yarar?

Kitaplarınızın Okunacaklar, Örneklerim, Sesli kitaplar ve Bitenler olarak koleksiyonlara ayrılmasını görmek için Koleksiyonlar'a dokunabilirsiniz. ...

iPad'de nasıl kitap okunur?

iPhone, iPad ve iPod touch'ınızda kitaplara göz atma
  1. Kitaplar uygulamasını açın ve ekranın altındaki Kitapçı'ya dokunun.
  2. Popüler kitaplar listelerine veya size önerilen kitaplara göz atın. ...
  3. Bir kitaba dokunun.

EPUB nedir nasıl kullanılır?

(.epub) uzantılı EPUB dosya formatı bir e-kitap formatıdır. EPUB dosyalarını kolayca indirebilir ve tabletlerde, akıllı telefonlarda, e-okuyucularda ya da bilgisayarlarda açılabilir. Ücretsiz olarak kullanılabilen bu e-kitap standardı, diğer dosya formatlarına göre daha çok donanım e-kitap okuyucusunu desteklemektedir.

EPUB nasıl okunur?

Bir EPUB dosyasını Kobo, Barnes & Noble gibi eReader cihazların yanı sıra bilgisayarda bulunan ücretsiz programlarla da açabilirsiniz. Örneğin Windows'ta Calibre ya da Stanza Desktop gibi programlar idealdir. E-kitap okuyucularının arasında istisna olarak ise Amazon Kindle bulunuyor.

Googleden nasıl kitap okunur?

Google Kitaplar'da ücretsiz kitapları oldukça kolay bir şekilde bulabilirsiniz. Herhangi bir kitap adı arama yaptıktan sonra “Tools” kısmına tıklamalı ve “Any Books” başlığı altında bulunan “Free Google eBooks” seçeneğini seçin. Bu şekilde arama yaparak okuyabileceğiniz ücretsiz olan kitaplara ulaşabilirsiniz.