Hyaluronic Acid maske nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Hyaluronic Acid maske nasıl kullanılır?
  2. Organix skın Care Mask ne işe yarar?
  3. Kolajen ve hyalüronik asit ne işe yarar?
  4. Hyalüronik asit her gün kullanılır mı?
  5. Saf hyalüronik asit nedir?
  6. Organix Skin Care Mask nasıl kullanılır?
  7. Hyaluronik asit hangi cilt tipine uygun?

Hyaluronic Acid maske nasıl kullanılır?

Mjcare Hyaluronic Acid Essence Mask - Cildi nemlendirir ve rahatlatır. Nasıl Kullanılır: Cildinizi yıkadıktan sonra durulayın, maskeyi yüz hatlarınıza uygun şekilde yapıştırın. Kalan esansları boyun ve el kısmına uygulayın. 15-20 dakika beklettikten sonra kalan esansları cildinize yediriniz.

Organix skın Care Mask ne işe yarar?

Ciltte birikmiş ölü hücreleri derinlemesine temizleyerek cildinizin canlanmasına yardımcı olur. Cildin nefes almasını ve sıkı bir görünüm kazanmasını sağlar. Siyah nokta ve akne oluşumunu engeller.

Kolajen ve hyalüronik asit ne işe yarar?

Her durumda her formu her cilt tipi için faydalıdır. Hyaluronik asit cildin yaşlanmasına neden olan serbest radikallere karşı güçlü bir antioksidan olarak görev yapar ve dermiste kolajen sentezi yapacak uygun ortamın oluşmasını sağlar. Bu sayede elastin lifleri yenilenir, güçlenir ve sıkılaşır.

Hyalüronik asit her gün kullanılır mı?

Ciltteki ince çizgilerin görünümünü azaltmaya yardımcı olan, cildi pürüzsüzleştiren ve düzenli kullanıldığında cildin sağlıkla ışıldamasını sağlayan bu hyaluronik asit serumu, sabah ve akşam olmak üzere temiz cildine uygulayabilirsin.

Saf hyalüronik asit nedir?

Hyaluronik Asit, suyun kendi ağırlığının 1000 katını tutabilen cildimizde doğal olarak oluşan bir maddedir, cildi nemlendirir ve korur. Hyaluronik Asit su bazlı olduğundan, özellikle de nemsiz ciltler olmak üzere her cilt durumu için mükemmel bir nemlendiricidir.

Organix Skin Care Mask nasıl kullanılır?

Temiz cilt üzerine uygulanır. Maskeyi göz çevresini açıkta bırakacak şekilde yüzünüze sürdükten sonra 20-25 dakika bekleyin ve kuruduğundan emin olun. Kuruyan maskeyi yavaşça soyunuz. Kuru ciltlerde maske kullanımı sonrası nemlendirici krem sürülmesi tavsiye olunur.

Hyaluronik asit hangi cilt tipine uygun?

Hyaluronik Asit su bazlı olduğundan, özellikle de nemsiz ciltler olmak üzere her cilt durumu için mükemmel bir nemlendiricidir.