MSÜ tercih e devletten nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. MSÜ tercih e devletten nasıl yapılır?
  2. Uzman çavuş olmak istiyorum ne yapmalıyım?
  3. Jandarma Uzman Çavuş Başvuru nereden yapılır?
  4. MSÜ 2 seçim aşamasına kimler girebilir?

MSÜ tercih e devletten nasıl yapılır?

Tercih işlemlerimizi nereden yapabiliriz? ve Asb. MYO tercih işlemlerini https://www.personeltemin.msb.gov.tr adresine e-Devlet şifreleriyle giriş yaparak gerçekleştirebilirler.

Uzman çavuş olmak istiyorum ne yapmalıyım?

Uzman Çavuş Olmak İçin Gerekenler Uzman çavuşluk için uygun olan kişilerin, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin uzman çavuşluk ile ilgili başvuru formunu doldurmaları gerekir. Uzman çavuş adayları sınav ve mülakatları tamamladıktan sonra eğitime alınır. Eğitimi başarıyla tamamlayan kişiler uzman çavuş olur.

Jandarma Uzman Çavuş Başvuru nereden yapılır?

JANDARMA UZMAN ERBAŞ ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Uzman erbaş başvurular, https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresinde ''Personel/öğrenci alım başvuruları ve sonuçları'' kısmından 01- (saat 23.59'a kadar) tarihleri arasında başvuru formunun doldurulması suretiyle yapılacaktır.

MSÜ 2 seçim aşamasına kimler girebilir?

Şehit/gazi çocukları ile gazi statüsündeki adayların 2'nci seçim aşamalarına çağrılmasıyla ilgili olarak; MSÜ sınavında belirlenecek ''Seçim Aşamaları Çağrı Taban Puanının'' %90'nını alanlar, ikinci seçim aşamalarına çağırılacaktır.