Izmit otogardan Kefkene nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Izmit otogardan Kefkene nasıl gidilir?
  2. Kefken denizi nasıl gidilir?
  3. Izmit merkezden Kefken'e nasıl gidilir?
  4. Kocaeli otogardan Kefken'e nasıl gidilir?
  5. Izmit otogardan Kerpe ye nasıl gidilir?
  6. Kefken plajı güzel mi?
  7. Kefken'de Denize girmek yasak mı?
  8. Kefken denizi temiz mi?
  9. Istanbuldan Kumcagiza nasil gidilir?
  10. Istanbul'dan Kefken'e otobüsle nasıl gidilir?
  11. İzmit Kerpeye nasıl gidilir?
  12. Kocaeli Kefken arası kaç kilometre?

Izmit otogardan Kefkene nasıl gidilir?

Kandıra'dan İzmit'e veya İzmit'den Kandıra'ya ulşamak için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüslerden yararlanabilirsiniz. Kandıra'ya ulaştıktan sonra 8 numaralı minibüslerle Kefken veya Kumcağız'a ulaşabilirsiniz.

Kefken denizi nasıl gidilir?

Kefken Plajı'na Nasıl Gidilir? Kerpe Plajı, Kocaeli ilinin Kandıra ilçesi sınırları içerisinde bulunmaktadır. Toplu Taşıma ile Gidecekler, Kocaeli – İzmit otogarında 800C ve 819 numaralı İzmit – Kandıra araçları ile gelebilirler.

Izmit merkezden Kefken'e nasıl gidilir?

Kefken'e İstanbul'dan gelmek isteyenler Tem otoyolunu kullanarak öncelikle Kocaeli İzmit'e ulaşmanız gerekmektedir. Daha sonra Kandıra sapağından giriş yaparak bu yoldan hiç ayrılmadan devam ettiğinizde sizi 60 km sonra Kefken'e ulaştıracaktır.

Kocaeli otogardan Kefken'e nasıl gidilir?

Kocaeli üzerinden Kefken'e ulaşımda ise yine otogardan Kandıra'ya kadar ulaşıp oradan da Kefken'e minibüsler ile ulaşmanız münkündür. Kocaeli üzerinden yaz aylarında 800C, 800K, 800CK numaralı Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait otobüsler ile tek vasıtayla Kefken'e ulaşabilirsiniz.

Izmit otogardan Kerpe ye nasıl gidilir?

Efe Tur, Metro, Kamil Koç, Ulusoy, İzmit Seyahat gibi pek çok firmanın düzenli seferleri bulunuyor. Otogardan servis, minibüs ve taksilerle yaklaşık 30 dakikada Kartepe'ye varırsınız.

Kefken plajı güzel mi?

Yazın günübirlik tatil yapmak isteyenler tarafından daha çok tercih edilen şirin ilçe Kefken, plajları ile deniz ve güneş keyfini doyasıya yaşamak isteyenleri en güzel şekilde ağırlıyor. Kolaylıkla ulaşılabilen plaj, mavi bayraklı suları ile tertemiz bir deniz ile tatilcileri kumsalında buluşturuyor.

Kefken'de Denize girmek yasak mı?

KEFKEN, KERPE VE KOVANAĞZI Kandıra Kaymakamlığından yapılan açılamada şu ifadelere yer verildi: "Kerpe, Kefken ve Kovanağzı dışındaki tüm sahillerimizde Denize Girmek YASAKTIR. Hava ve Deniz şartlarının uygun hale geldiği Kerpe, Kefken ve Kovanağzı plajlarında denize girme yasağı KALDIRILMIŞTIR."

Kefken denizi temiz mi?

Kefken Sahilleri 'A' Sınıfı Kandıra sahillerinde Cebeci, Kerpe, Bağırganlı, Kefken, Kovanağzı, Kumcağız, Sarısu, Seyrek plajı 'A' kalite seçildi.

Istanbuldan Kumcagiza nasil gidilir?

Eğer Avrupa Yakasından gelecekseniz Esenler Otogarına, eğer Asya Yakasından gelecekseniz Harem Otogarına gidip İzmit - Kandıra(Gürkan Turizm) otobüslerine biniyorsunuz. Kandıra'da iniyorsunuz. İndiğiniz noktada Kefken-Kumcağız minibüslerine binip sizi Kumcağız sahilinde indirmelerini söylüyorsunuz.

Istanbul'dan Kefken'e otobüsle nasıl gidilir?

İstanbul'dan Gürkan turizm firması ile Kandıra'ya kadar ulaşabilirsiniz. Kandıra otobüs terminalinden her yarım saatte bir Kefken'e minibüsler hareket etmektedir. Kocaeli üzerinden Kefken'e ulaşımda ise yine otogardan Kandıra'ya kadar ulaşıp oradan da Kefken'e minibüsler ile ulaşmanız münkündür.

İzmit Kerpeye nasıl gidilir?

Kandıra'ya ulaşıldıktan sonra Yaklaşık 20 km kuzey yönüne doğru gidildiğinde Kerpe Plajına ulaşım sağlayabilirsiniz. Toplu taşıma ile gitmek isteyenler İzmit'ten Kerpe'ye sefer düzenleyen 800K numaralı otobüsü kullanmalıdır.

Kocaeli Kefken arası kaç kilometre?

Kocaeli merkezden Kefken Köyü ise 64 km ve yaklaşık 1 saat 2 dakika. İzmit-Kandıra arası ulaşım için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin 800 nolu halk otobüsünü kullanabilirsiniz.