Anadolu Efes ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Anadolu Efes ne iş yapar?
  2. Efes bira Türk mü?
  3. Efes bira ne kadar?
  4. Anadolu Efes hangi sektör?
  5. Anadolu Efes kim kurdu?
  6. Anadolu Efes koçu kim olacak?
  7. Efes Holding A Ş kimin?
  8. Anadolu Efesin kaç fabrikası var?

Anadolu Efes ne iş yapar?

Anadolu Efes, Efes Pilsen biralarının üretimini de gerçekleştiren Anadolu Grubu'na bağlı şirkettir. Şirket, Türkiye, Rusya, Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT), Avrupa, Orta Asya ve Orta Doğu'dan oluşan, geniş bir coğrafi alanda bira, malt ve alkolsüz içecekler üretir ve pazarlar.

Efes bira Türk mü?

Efes Pilsen, Türkiye'de üretilen bir bira markası. ... 50'nin üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştiren ve Türkiye'nin yanı sıra Rusya, Moldova, Sırbistan, Romanya ve Kazakistan'da yatırımları olan Efes'in dünyada toplam 17 bira, 4 malt fabrikası ve 1 adet şerbetçiotu işleme tesisi bulunmaktadır.

Efes bira ne kadar?

Efes Pilsen 50cl Şişe : 13,75₺ + 0,25kr Dep. Efes Pilsen 30cl Serçe : 9,25₺ + 0,25kr Dep. Efes Malt Şişe 50cl : 13₺ + 0.25kr Dep.

Anadolu Efes hangi sektör?

Anadolu Efes 1969 yılında İstanbul ve İzmir'de kurulu iki bira fabrikası ile yolculuğuna başlamıştır. Kuruluşundan kısa bir süre sonra pazar lideri olmayı başaran Anadolu Efes, Türkiye'de bira kültürünü geliştirerek sektörünün gelişimine katkıda bulunmuştur.

Anadolu Efes kim kurdu?

Türkiye'de basketbolun kitlelere yayılması ve sevdirilmesinde en büyük paya sahip olan Anadolu Efes Spor Kulübü, Tuncay Özilhan başkanlığında, Efes Pilsen Spor Kulübü adıyla 1976 yılında Kadıköyspor'un devralınmasıyla kuruldu.

Anadolu Efes koçu kim olacak?

Ergin Ataman Anadolu Efes/Baş antrenörler

Efes Holding A Ş kimin?

1993 yılından kurulan ve 2000 yılından bu yana Munzam Sandık Vakfımızın ana hissedarı olduğu Efes Holding A.Ş.; kurulmuş veya kurulacak her türlü yerli ve yabancı şirketler ile diğer teşebbüslerin sermaye ve yönetimine katılarak bunların yatırım, finansman, organizasyon ve yönetim sorunlarını tek bir bünye içerisinde ...

Anadolu Efesin kaç fabrikası var?

Anadolu Efes, Alkollü içecekler pazarında 6 ülkede (Türkiye, Rusya, Kazakistan, Gürcistan, Moldova ve Ukrayna) 21 bira fabrikası, 5 malt fabrikası ve 1 şerbetçiotu işleme tesisi ile faaliyetlerini sürdürüyor ve 60'a yakın bira markasını tüketicileriyle buluşturuyor.