Kararan imitasyon kolye zinciri nasıl parlatılır?

İçindekiler:

  1. Kararan imitasyon kolye zinciri nasıl parlatılır?
  2. Imitasyon takılar nasıl temizlenir?
  3. Kararan kolyeler için ne yapılır?
  4. Imitasyon kararır mı?
  5. Altın kaplama kolye kararır mı?

Kararan imitasyon kolye zinciri nasıl parlatılır?

Bir kabın içerisine biraz bulaşık deterjanı biraz su ekleyerek parlatmak istediğiniz takınızı bu kabın içerini koyup bir süre bekletin ve ince kıllı bir fırça yardımıyla takılarınızın üzerine hafif dokunuşlarla temizleme işlemi yapın.

Imitasyon takılar nasıl temizlenir?

Beyaz sirke ve normal suyu eşit miktarlarda karıştırdıktan sonra imitasyon ve çelik takıları içine atalım 15-20 saat arası bekletilen takıları durulayıp kullanabilirsiniz.

Kararan kolyeler için ne yapılır?

Sirke ve Karbonat: Temizlik için etkili ürünlerden olduğu bilinen sirke ve karbonat, kararan gümüşlerde de kullanılır. Karbonat ve sirkeli su karıştırılarak gümüş kolye yarım saat kadar içerisinde bekletilir. Çıkardıktan sonra bez yardımıyla silindiğinde kararmaların ortadan kalktığı görülür.

Imitasyon kararır mı?

İmitasyon takılar kaliteli takılar kadar dayanıklı değildir. Suya, havaya, hatta kremlere ve losyonlara maruz kaldıklarında kararırlar. O yüzden takılarına, mümkün olduğunca uzun süre güzel kalması için bakmayı öğrenmek, özellikle de gelecek yıllarda da kullanmayı istiyorsan çok önemlidir.

Altın kaplama kolye kararır mı?

Altın kaplama takılar, uygun koşullarda kullanılır ve saklanırsa uzun süre kararma yapmaz ve uzun süre kararmadan kullanılabilir.