Aydın'da deniz nerede?

İçindekiler:

  1. Aydın'da deniz nerede?
  2. Aydın deniz var mı?
  3. Kuşadası'nda en güzel deniz nerede?
  4. Aydın ili nereye yakın?
  5. Aydin Merkez Nerede?
  6. Kuşadası eskiden nereye bağlıydı?

Aydın'da deniz nerede?

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yer alan Kadınlar Denizi Plajı, il merkezine yaklaşık olarak 55 kilometre mesafede yer almaktadır. Bu plaja gitmek için il merkezinden ilk olarak Kuşadası minibüslerine binmeli ardından da Kadınlar Mahallesi'ne giden minibüsler ile plaja ulaşmalısınız.

Aydın deniz var mı?

Aydın ili toplamda 17 ilçeden oluşmaktadır. ... Denize kıyısı olan Kuşadası, Söke ve Didim ilçeleri ile beraber toplamda 17 ilçeden oluşmaktadır Aydın. Aydın İlçeleri. Aydın ili Ege Denizi'ne bağlı bulunan ve üç ilçesi de deniz kıyısında bulunan bir ilimizdir.

Kuşadası'nda en güzel deniz nerede?

Kuşadası'nın en güzel manzaraya sahip sahillerinden biri olan Yılancı Burnu, Güvercin Adası'na bakıyor. Halk plajı olan Yılancı Burnu'nda tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak iki adet lüks beach club da bulunuyor. Sahil taşlı, deniz berrak, çoğu zaman dalgasız ama derin ve kayalıklı.

Aydın ili nereye yakın?

Kuzeyinde İzmir, kuzeydoğusunda Manisa, doğusunda Denizli, güneyinde Muğla illeri, batısında Ege Denizi bulunmaktadır. 2020 itibarıyla 1.119.084 kişilik nüfusuyla Ege Bölgesi'nin üçüncü büyük ilidir.

Aydin Merkez Nerede?

Aydın Merkez 37.852169 enlem ve 27.878029 boylamda yer almaktadır. Efeler ilçesine bağlıdır. Aydın Merkez haritası Aydın ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Aydın Merkez GPS koordinatları 37° 51´ 7.8084" ve 27° 52´ 40.9044".

Kuşadası eskiden nereye bağlıydı?

Kuşadası, Kurtuluş Savaşı'nda 1919-1921 yılları arasında İtalya'nın, onların çekilmesiyle Yunanistan'ın işgaline girdi ve 'de düşman işgalinden kurtuldu. Cumhuriyet'in ilanından sonra İzmir'e bağlanan Kuşadası, 1954'te Aydın'a dahil olmuştur.