Lustral ne kadar süre kullanılabilir?

İçindekiler:

  1. Lustral ne kadar süre kullanılabilir?
  2. Lustral günde kaç kez alınmalı?
  3. Depresyon ilacı nasıl bırakılır?
  4. Lustral günde 2 tane içilir mi?
  5. Selectra 100 mg fazla alınırsa ne olur?

Lustral ne kadar süre kullanılabilir?

Bu da depresyon, anksiyete ve obsesif kompülsif bozukluk gibi rahatsızlıkların iyileşmesine yardımcı olur. Sertralinin etkisinin tam anlamıyla görülmesi için ortalama olarak 4-6 hafta arasında kullanılması gerekmektedir.

Lustral günde kaç kez alınmalı?

Tablet ya da kapsüller, genellikle günde bir defa, yemekle ya da yemekten sonra, tek dozda alınır. Bir bardak su ile, bütün olarak alınmasında fayda vardır. En fazla fayda için Lustral'i düzenli olarak kullanın. Doktorunuz tarafından aksi söylenmedikçe, her gün aynı zamanda kullanmayı unutmayın.

Depresyon ilacı nasıl bırakılır?

Kendinizi iyi hissettiğiniz için ilacınızı kesmeyin. Eğer antidepresan ilacın bırakılması için doğru zaman gelmişse, vücudunuzun kullanmakta olduğunuz antidepresan ilacın yokluğuna uyum sağlaması için, ilaç dozunu birkaç hafta veya daha fazla bir zamanda doktor kontrolü eşliğinde azaltmanız gerekecektir.

Lustral günde 2 tane içilir mi?

Kullanmayı unuttuğunuz bir doz olursa hatırladığınız an ilacı almanız, eğer bir sonraki doz alım zamanına az kaldıysa dozu atlayıp, normal doz alımına devam etmeniz daha uygundur. Telafi etmek için 2 doz alınmamalı.

Selectra 100 mg fazla alınırsa ne olur?

Selectra doz aşımı Eğer Selectra'yı kullanmanız gerekenden fazla aldıysanız sersemlik, uyku hali, bulantı ve kusma, baş dönmesi, taşikardi, titreme ve nadir de olsa bilinç kaybı gibi yan etkiler yaşayabilirsiniz. Böyle bir durumda hemen doktorunuzu arayın ve size en yakın hastanenin acil servisine başvurun.