GNÇ uygulamasına nasıl kayıt olunur?

İçindekiler:

  1. GNÇ uygulamasına nasıl kayıt olunur?
  2. Genç Turkcell nasıl yapılır?
  3. Turkcell GNÇ nasıl giriş yapılır?
  4. Genç tarife nasıl olunur?
  5. Gnç ye kayıt olmak ücretli mi?
  6. Genç Turkcell Çatlat kazan nasıl yapılır?
  7. GNC olmak için kaç yaşında olmak lazım?
  8. GNÇ Catlat ücretli mi?
  9. GNÇ çatlak nasil yapilir?
  10. Çatlat kazan nasil yapilir?
  11. 15 yaşında Hat Alınır mı?
  12. 18 yaş altı kendi adına hat alabilir mi?

GNÇ uygulamasına nasıl kayıt olunur?

GNC Uygulamasına Nasıl Giriş Yapılır?
  1. Öncelikle Play store ya da Apple store üzerinden uygulamayı indirin.
  2. Daha sonra giriş yap kısmına başında 0 olmadan telefon numaranızı girin.
  3. Daha sonra 2200 a mesaj göndererek şifrenizi alın.
Daha fazla öğe...

Genç Turkcell nasıl yapılır?

"Bana uygun paketlerle kaliteli internetin, konuşmanın, yazışmanın, TV'nin, müziğin tadını çıkarmalıyım" diyorsan, sürpriz hediyeler en sevdiğim diyorsan, e bi' de 26 yaşını henüz geçmemişsen, sen de bizdensin, GNÇ'lisin.

Turkcell GNÇ nasıl giriş yapılır?

Uygulama mağazalarından GNÇ uygulamasını edindikten ve uygulamayı çalıştırdıktan sonra sizi aşağıdaki resimdeki ekran karşılar.
  1. Bu ekrandan sonra giriş yapma ekranı sizleri karşılayacaktır.
  2. Sağ tarafta bulunan giriş yap butonuna basıyoruz.
Daha fazla öğe...•Hicri 17 C.evvel 1442

Genç tarife nasıl olunur?

26 yaşın altında iseniz gnctrkcll'e kayıt olabilirsiniz. Üyelik için GNC boşluk TC kimlik numaranızı yazıp 2222'ye ücretsiz gönderebilirsiniz.

Gnç ye kayıt olmak ücretli mi?

GNÇ Çatlat Başvuru SMS'i Ücretli Mi Turkcell GNÇ çatlat internet kampanyasına katılım ücretsizdir. Anacak Yumurtayı çatlatan herkese 1 saatlik internet hediye verilmektedir. Gelen SMS 1 tl karşılığından onay verilirse 24 saat geçerli 1 GB bedava internet kazanırsın.

Genç Turkcell Çatlat kazan nasıl yapılır?

Genç Turkcell aboneleri GNÇ çatlat kazan yapmak için GNÇ uygulamasını telefonuna indirip kullanıcı giriş yapmaları gerekmektedir. Genç Turkcell uygulaması içerisinde yer alan “Çatlat” adlı bölüme girerek haftanın belirledikleri 2 günü yumurta çatlatabilirler.

GNC olmak için kaç yaşında olmak lazım?

SANA ÖZEL PAKETLER, FIRSATLAR VE Bİ' DOLU GÜZELLİK GNÇ UYGULAMASINDA! 26 YAŞ ALTINDAYSAN HEMEN KİMLİK BİLGİLERİNİ DOLDUR, GNÇ'DEN YARARLANMAYA BAŞLA!

GNÇ Catlat ücretli mi?

GNÇ Çatlat Başvuru SMS'i Ücretli Mi Turkcell GNÇ çatlat internet kampanyasına katılım ücretsizdir. Anacak Yumurtayı çatlatan herkese 1 saatlik internet hediye verilmektedir. Gelen SMS 1 tl karşılığından onay verilirse 24 saat geçerli 1 GB bedava internet kazanırsın.

GNÇ çatlak nasil yapilir?

Kampanya kapsamında GNÇ uygulaması içinde Turkcell telefon numaraları ve şifreleriyle giriş yapan Turkcell aboneleri uygulama içinde “Çatlat” adlı bölüme girerek kampanyadan faydalanabilecekleri haftanın 2 gününü belirleyecek ve kendilerine bildirilen hediye ve fırsatlardan yararlanma hakkı alabilecekleri günlerde ...

Çatlat kazan nasil yapilir?

GNÇ çatlat hediye interneti kap kampanyasına katılmak için GNÇ uygulamasını mobil telefonunuza indirip ÇATLAT bölümüne giriş yaparak hediye kazanmak istediğin haftanın 2 gününü belirlemeniz gerekmektedir. Belirlediğiniz bu haftanın 2 gününde uygulama içerisine girip yumurta çatlatarak hediye kazanırsınız.

15 yaşında Hat Alınır mı?

Yaşım 18'den küçük, nasıl hat alabilirim? Yeni hat alırken gereken tüm evraklarla birlikte; adınıza faturalı hat almak istiyorsanız noterden alınmış muvafakatname, anne veya babanızın kimliği ile beraber başvurmanız gerekmektedir.

18 yaş altı kendi adına hat alabilir mi?

18 Yaş Altında Hat Almak: Bildiğiniz üzere Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde bir kişi reşit (18 yaşına girmiş) olmadan kendi adına abonelik yapamaz diye biliniyor; ki doğru. Fakat velisi/vasisi eşliğinde yapabilir. Veli: anne-baba olarak kabul görmektedir. Amca, hala, teyze gibi akrabalar kabul edilmemektedir.