Rakipsiz 1.5 gb ne kadar?

İçindekiler:

  1. Rakipsiz 1.5 gb ne kadar?
  2. Türk Telekom Fenercell sil süpür nasıl yapılır?
  3. GSMobile hangi operatör?
  4. GSMobile hat ne kadar?
  5. Sil süpür neden gözükmüyor?
  6. Türk Telekom sil süpür nasıl yapılır faturalı?
  7. Sil süpür haftalık mı?
  8. Fenercell öncelikli bilet nasıl alınır?

Rakipsiz 1.5 gb ne kadar?

Mevcut GSMobile Şampiyon tarife müşterilerimiz içinse Rakipsiz 6GB Paketi'nin fiyatı aylık 37 TL, Rakipsiz 15GB Paketi'nin fiyatı aylık 47 TL'dir. Paket, 30 gün içinde birden fazla kez alınabilir.

Türk Telekom Fenercell sil süpür nasıl yapılır?

Sil Süpür Kampanyasına katılmak için; Fenercell tarifeye geçiş işlemi aktif hale geldikten sonra Fenercell'in sarı lacivert renklerdeki Türk Telekom Online İşlemler Uygulaması'na giriş yapıp Sil Süpür uygulamasına katılmak gerekmektedir.

GSMobile hangi operatör?

GSMobile > Taraftarlar > Özel Programlar > Türk Telekom.

GSMobile hat ne kadar?

Detaylar : * Rakipsiz 2GB Paketi'nin fiyatı, son 30 gün içinde yeni hat alarak veya numara taşıyarak faturasız GSMobile Şampiyon tarifelerine gelen müşteriler için aylık 19 TL, mevcut müşteriler için aylık 23 TL'dir.

Sil süpür neden gözükmüyor?

Türk Telekom Sil Süpür uygulamasına tıklandığınız zaman "Henüz hediye yok" mesajı ekranda yer alıyorsa haftalık hediye süresi dolmamış olabilir. Türk Telekom' a yeni geçmiş abonelerde sıklıkla bu sorun görülüyor. Aboneliğinizin ileri ki günlerinde sorun ortadan kalkacaktır.

Türk Telekom sil süpür nasıl yapılır faturalı?

  1. Kampanyadan yararlanmak için Türk Telekom Online İşlemler uygulamasını yüklemek/giriş yapmak ve Sil Süpür oyununu oynamak gerekmektedir.
  2. Hediyeler her hafta Çarşamba veya Cuma günü 06:00'a kadar yenilenecektir. ...
  3. Hediyeler tanımlandıktan sonra müşterilere tanımlama SMS'i gönderilecektir.
Daha fazla öğe...

Sil süpür haftalık mı?

Cepten internet, sınırsız konuşma, Muud Premium üyelik ve sürpriz hediyeler her hafta sizi bekliyor. ... Hediyeler her hafta Çarşamba veya Cuma günü 06:00'a kadar yenilenecektir. Müşterilerimiz hediyelerinin yenileneceği Sil Süpür gününü mobil uygulama üzerinden öğrenebilir.

Fenercell öncelikli bilet nasıl alınır?

17.02.2015 Salı günü geçerli olacak öncelikli bilet hakkı için yapmanız gereken Fenercell hattınızdan "FENERCELL" yazıp 5060'a sms göndermeniz. Gelen şifre ile passo.com.tr üzerinden biletinizi öncelikli olarak alabilirsiniz!