IBB bisiklet nerelerde var?

İçindekiler:

  1. IBB bisiklet nerelerde var?
  2. Ispark bisiklet nasıl kullanılır?
  3. Ispark bisiklet kaç TL?
  4. Isbike bisiklet nasıl teslim edilir?
  5. Bisiklet yolu istanbulda nerede var?
  6. İSBİKE ne zaman açılacak?
  7. Sahilde bisiklet nasıl kiralanıyor?
  8. Kobis kart nereden alınır?
  9. Aile bisikleti nasıl kiralanır?
  10. Kobis bisiklet nasıl kiralanır?
  11. Vapura bisiklet alınır mı?
  12. Caddebostan bisiklet yolu kaç km?
  13. İSBİKE nasıl çalışıyor?
  14. İSBİKE abonelik nedir?
  15. Sahilde bisiklet kiralama ne kadar?
  16. Kocaeli Kobis kartı nereden alınır?
  17. Kobis kart nasıl doldurulur?
  18. Maltepe aile bisikleti nasıl kiralanır?
  19. Konya bisiklet Kiralama nasıl oluyor?
  20. Kobis bisiklet kiralama ne kadar?

IBB bisiklet nerelerde var?

Beykoz'dan Pendik tersane girişine kadar, Ümraniye ve Kurtköy bölgeleri de dâhil Anadolu yakasında 118, Avrupa yakasında ise Büyükçekmece'den Sarıyer sahiline kadar, Gaziosmanpaşa ve Zeytinburnu da dâhil olmak üzere 143, toplamda ise 261 durak ve 2700 bisiklet ile İstanbul'un dört bir yanında İSBIKE Bisiklet Paylaşım ...

Ispark bisiklet nasıl kullanılır?

Sağlıklı Yaşam, Çevreci Ulaşım!
  1. Uygulamayı Yükle. Google Play veya App Store'dan İSBİKE Mobil uygulamasını indir ve üyelik aşamalarını tamamla.
  2. Abone Ol. "Bakiye Yükle" seçeneğinden Yıllık abonelik. ...
  3. Kullanmaya Başla. Uygulamadan bisiklet adedini seç, ...
  4. Teslim Et. Bisikleti park yerine kilitlendiğinden emin olarak bırak.

Ispark bisiklet kaç TL?

Bisiklet severler ISBIKE abone kartı alarak yada kredi kartı ile 0-60 dk. arası 2,5 TL, 60-120 dk. arası 4 TL, 120-180 dk. arası 6 TL, 3 saat ve üzeri kullanımda her saat 4 TL olarak bisiklet kiralayabiliyorlar.

Isbike bisiklet nasıl teslim edilir?

► Kiralamanın ilk 5 dakikası içinde yerine bıraktığınız veya değiştirdiğiniz bisikletlerden ücret tahsil edilmez. ► Bisikletleri teslim etmek istediğinizde herhangi bir İSBIKE istasyonuna / kiosk'una giderek bisikletler teslim edeilirsiniz.

Bisiklet yolu istanbulda nerede var?

İşte İstanbul'un en keyifli bisiklet rotaları.
  • 1 – Adalar. Biz henüz söylemeden sizin de ilk aklınıza gelecek yerlerden olduğuna eminiz Adalar'ın. ...
  • 2 – Caddebostan Sahili. ...
  • 3 – Belgrad Ormanı ...
  • 4 – Ortaköy – Bebek Sahili. ...
  • 5 – Bostancı – Pendik Sahili. ...
  • 6 –Polonezköy. ...
  • 7 – İstanbul Koruları ...
  • 8 – Florya – Yeşilköy Sahili.
Daha fazla öğe...

İSBİKE ne zaman açılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) kuruluşu İSPARK, çevre dostu ve sağlıklı ulaşım aracı bisiklet kullanımını teşvik etmek amacıyla; Birleşmiş Milletler tarafından "Dünya Bisiklet Günü" ilan edilen 3 Haziran'da, binlerce kişiye bisiklet kullanmayı öğretecek "İsbike Bisiklet Okulu'nu" hizmete açıyor.

Sahilde bisiklet nasıl kiralanıyor?

İSBİKE mobil uygulama veya web sitesinden üyeliğinizi tamamladıktan sonra abonelik ücretini ve bakiye yüklemenizi yaparak tek şifre ile kolayca bisiklet kiralayabilirsiniz. Bisikleti kiraladıktan sonra keyfini çıkarabilirsiniz.

Kobis kart nereden alınır?

KOBİS Üye Kartı İle Bisiklet Kiralama Kocaeli Fuarı içindeki Seyahat Kartları Bürosundan sisteme üye olarak 10 TL karşılığında KOBİS üye kartlarınızı alabilir ve kontör yükleyerek bisiklet kiralayabilirsiniz.

Aile bisikleti nasıl kiralanır?

İstanbulkart İle Bisiklet Kiralamak Çok Kolay Maltepe Sahil'in ardından önümüzdeki ay Avcılar Sahil'de de “aile bisikletleri” hizmet vermeye başlayacak. Aile bisikletleri 1 saatliğine kiralanıyor. 1 saatlik kiralama bedeli ise 10 TL. Ödemeler İstanbulkart ile yapılıyor.

Kobis bisiklet nasıl kiralanır?

Bisiklet kiralama Kobis üye kartı, Kişiselleştirilmiş Kent Kart, Kredi Kartı ve Tek Şifre Yöntemi ile yapılmaktadır. Kocaeli Fuarı içindeki Seyahat Kartları Bürosundan sisteme üye olarak 10 TL karşılığında KOBİS üye kartlarınızı alabilir ve kontör yükleyerek bisiklet kiralayabilirsiniz.

Vapura bisiklet alınır mı?

Şehir Hatları A.Ş.'ye bağlı vapurlarda yolculuk eden konukların bisikletleri için ücret alınmıyor.

Caddebostan bisiklet yolu kaç km?

Caddebostan Sahili Fenerbahçe yakınlarından başlayıp Bostancı'ya kadar bir 5 kilometre uzayan bisiklet yolu var.

İSBİKE nasıl çalışıyor?

İSBİKE'ta bisiklet kiralama üç aşamadan oluşuyor: Kirala, sür ve teslim et. ... Bu kartla bisikletleri temin ediyorsunuz. Ayrıca abone olmadan yapılan kredi kartı ile saatlik kiralamada, ilk bedel olarak 50 TL provizyon ücreti alınıyor ve her kiralamada ilk 1 saat için 4.50 TL ücret bu miktardan kesiliyor.

İSBİKE abonelik nedir?

Kullanıcılar İsbike uygulaması üzerinden abone olarak veya kredi kartı ile bisikletleri kullanabilirler. ... Avantajlı Yıllık ve Standart Yıllık ve Kredi Kartı ile kullanım şeklinde 3 ayrı abonelik sistemi bulunmaktadır. Avantajlı yıllık abonelik ücreti 80₺, Standart Yıllık abonelik 25₺ şeklindedir.

Sahilde bisiklet kiralama ne kadar?

ÜCRET TARİFESİ NE KADAR? İlk yarım saatin ücretsiz olduğu İSBİKE'ta, standart ve yıllık üyeliğiniz varsa yani İSBİKE abone kartı sahibiyseniz ilk 30 dakika ücretsiz, 60 dk'ya kadar 2,5 TL, 60-120 dk. arası -180 dk. arası 6 TL, 3 saat ve üzeri kullanımda ise her saat 4 TL olarak ücretlendirilecek.

Kocaeli Kobis kartı nereden alınır?

Kocaeli Fuarı içindeki Seyahat Kartları Bürosundan sisteme üye olarak 10 TL karşılığında KOBİS üye kartlarınızı alabilir ve kontör yükleyerek bisiklet kiralayabilirsiniz. Üyelik için kimlik bilgileri gerekmektedir.

Kobis kart nasıl doldurulur?

-Kredi kartı kullanmadan da üye kartınızı Fuar içi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı Seyahat Kartları Biriminden sisteme internet üzerinden üye olduğunuzu belirterek 5 TL karşılığında alabilir ve dolum yapabilirsiniz.

Maltepe aile bisikleti nasıl kiralanır?

İstanbulkart İle Bisiklet Kiralamak Çok Kolay Maltepe Sahil'in ardından önümüzdeki ay Avcılar Sahil'de de “aile bisikletleri” hizmet vermeye başlayacak. Aile bisikletleri 1 saatliğine kiralanıyor. 1 saatlik kiralama bedeli ise 10 TL. Ödemeler İstanbulkart ile yapılıyor.

Konya bisiklet Kiralama nasıl oluyor?

Şehrimizde 550 kilometre tanımlı bisiklet yolu bulunmaktadır. Konya genelinde 80 noktada bulunan bisiklet kiralama istasyonundan kredi kartı ya da Elkart ile bisiklet kiralanabilmektedir. Kiralanan bisiklet aynı istasyona veya farklı bir istasyona teslim edilebilmektedir.

Kobis bisiklet kiralama ne kadar?

KOBİS Ücret Tablosu
Saat0-16-7
Fiyat (TL)1,5010,50