Istanbul Havalimanı'na hangi iett gidiyor?

İçindekiler:

  1. Istanbul Havalimanı'na hangi iett gidiyor?
  2. Mahmutbey den Istanbul havalimanına nasıl gidilir?
  3. H-2 kaç saat sürüyor?
  4. Gazi Mahallesinden yeni havalimanına nasıl gidilir?
  5. H6 iett nerede?
  6. Hacıosman İstanbul Havalimanı kaç dakika?
  7. Güneşliden Istanbul havalimanına nasıl gidilir?
  8. H 2 nereden geçiyor?
  9. Mecidiyeköy'den istanbul havalimanı kaç dakika?
  10. Mecidiyeköy'den istanbul havaalanına nasıl gidilir?
  11. Arnavutköy'den Istanbul havalimanına nasıl gidilir?
  12. Mecidiyeköy'den Istanbul havalimanına nasıl gidilir?
  13. Hacıosman dan Istanbul havalimanına nasıl gidilir?
  14. Sarıyer istanbul havalimanı kaç kilometre?
  15. Bağcılar Meydandan Istanbul havalimanına nasıl gidilir?

Istanbul Havalimanı'na hangi iett gidiyor?

İstanbul Havalimanına ulaşım İETT otobüsleri ile sağlanabilir. İETT'nin H-1, H-2, H-3, H-6, H-8 ve H-9 numaralı hatları ile yeni havalimanına ulaşılabilir.

Mahmutbey den Istanbul havalimanına nasıl gidilir?

Mahmutbey Metro'dan İstanbul Havalimanı'na Ticari taksilerle kolay ve hızlı bir şekilde gidebilirsiniz. Mahmutbey Metro'dan İstanbul Havalimanı'na Taksilerle yaklaşık yolculuk süresi 35- 45 dakika civarındadır. Hava ve yol koşullaırna göre değişklik gösterebilir..

H-2 kaç saat sürüyor?

H-2 MECİDİYEKÖY – İSTANBUL HAVALİMANI: Mecidiyeköy Metrobüs – Çağlayan Yolu – Nurtepe Viyadük – Hasdal - Kemer Yolu - Orman Yolu - Kıyı Emniyeti - İstanbul Havalimanı trafiğin durumuna göre 30 ile 40 dakika arasında gerçekleştiriliyor.

Gazi Mahallesinden yeni havalimanına nasıl gidilir?

SULTANGAZİ'DEN İSTANBUL HAVALİMANI'NA Eski Edirne Asfaltından Habipler/Arnavutköy yönünde devam edip Mahmutbey Yolu'na bağlanın. Ardından yeşil renkli İstanbul Havalimanı tabelasını takip edip sağdan O-7 ücretli otoyoluna bağlanarak yaklaşık 30-35 dakikalık bir yolculukla İstanbul Havalimanı'na ulaşabilirsiniz.

H6 iett nerede?

H-6 (İETT) H-6 otobüs hattının ilk durağı İstanbul Havalimanı Garaj olup son durağı Yunus Emre Mahallesi durağıdır. H-6 (İstanbul Havalimanı Garaj‎→Yunus Emre Mahallesi), her gün çalışıyor. Ek bilgi: H-6 hattında 50 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 86 dakika.

Hacıosman İstanbul Havalimanı kaç dakika?

Hacıosman ile İstanbul Havalimanı arası H-8 iett Havalimanı Otobüsleri ile yaklaşık yolculuk süresi 82 dakikadır. Bu süre hava ve yol koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Güneşliden Istanbul havalimanına nasıl gidilir?

Bağcılar'dan İstanbul Havalimanı'na gidecek yolcular Güneşli'den kalkan HAVAİST otobüslerini kullanarak İstanbul Havalimanı'na kolayca gidebilirsiniz.

H 2 nereden geçiyor?

H-2 otobüs Hattının Güzergah, Saat ve Durak Bilgileri H-2 otobüs hattı (İstanbul Havalimanı Garaj‎→Mecidiyeköy Metrobüs), İstanbul Havalimanı Garaj konumundan başlayıp Mecidiyeköy Metrobüs konumuna gidene kadar 29 duraktan geçiyor.

Mecidiyeköy'den istanbul havalimanı kaç dakika?

Mecidiyeköy'den İstanbul Havalimanı'na Nasıl Gidilir. (Mecidiyeköy'den Yeni Havalimanı ulaşım) Karşılıklı sefer saatleri için tıklayınız! Uzaklık: 37 Km Süre:60 Dk. Ödemeler yalnız İSTANBULKART ve Kredi kartıyla yapılabilir.

Mecidiyeköy'den istanbul havaalanına nasıl gidilir?

Mecidiyeköy'den İstanbul Havalimanı'na H-2 İETT hatlı otobüslerle gidebilirsiniz. H2 İETT havalimanı otobüslerinin ilk durağı Mecidiyeköy Metrobüs Durağı'nın çıkışındaki İETT peronları. H2 hattıyla ilgili daha detaylı bilgi için aşağıdaki butona tıklayarak İstanbul Havalimanı İETT Hatları Sayfamıza gidebilirsiniz.

Arnavutköy'den Istanbul havalimanına nasıl gidilir?

ARNAVUTKÖY'DEN İSTANBUL HAVALİMANI'NA Arnavutköy'de Fatih Caddesi'ni takiben Tayakadın yönüne devam edip, D-020 yoluna bağlanarak yaklaşık 15-20 dakikalık bir yolculukla İstanbul Havalimanı'na ulaşabilirsiniz. Şehir içinde yol boyunca birçok noktada İstanbul Havalimanı tabelalarını göreceksiniz.

Mecidiyeköy'den Istanbul havalimanına nasıl gidilir?

Mecidiyeköy'den İstanbul Havalimanı'na H-2 İETT hatlı otobüslerle gidebilirsiniz. H2 İETT havalimanı otobüslerinin ilk durağı Mecidiyeköy Metrobüs Durağı'nın çıkışındaki İETT peronları. H2 hattıyla ilgili daha detaylı bilgi için aşağıdaki butona tıklayarak İstanbul Havalimanı İETT Hatları Sayfamıza gidebilirsiniz.

Hacıosman dan Istanbul havalimanına nasıl gidilir?

HAcıosman ile İstanbul yeni Havaalanı arasında çalışan H-8 iett havaalanı otobüslerinde 2 tam bilet ile biniş yapılmaktadır. 2 tam bilet ücreti:8,06 TL 'dir. ( H8 iett Havalimanı Otobüslerinde Nakit para geçmemektedir. Otobüslere Binişler İstanbulkart ile yapılmaktadır. İndirimli biniş bulunmamaktadır.

Sarıyer istanbul havalimanı kaç kilometre?

İstanbul Havalimanı Sarıyer'e yaklaşık 35-40 km mesafede.

Bağcılar Meydandan Istanbul havalimanına nasıl gidilir?

Bağcılar'dan Basın Eksprese bağlanıp TEM yönüne devam edin. TEM Mahmutbey ayrımına geldiğinizde Başakşehir istikametinde O-7 üzerinde düz devam edin. Yolun devamında İstanbul Havalimanı tabelaları sizi yönlendirecek. Yaklaşık 40-45 dakikalık bir yolculukla İstanbul Havalimanı'na ulaşabilirsiniz.