Alo 183 Hangi durumlarda aranır?

İçindekiler:

  1. Alo 183 Hangi durumlarda aranır?
  2. Sosyal destek hattının numarası ne?
  3. 144 numarası ne işe yarar?
  4. Pandemi parasini sormak icin hangi numara?
  5. Vefa destek başvurusu nasıl yapılır?
  6. 144 e mesaj nasıl atılır?
  7. Vefa destek grubu kimlere yardım ediyor?
  8. Alo 144 Hangi durumlarda aranır?
  9. Pandemi Sosyal Destek süreç devam ediyor ne demek?
  10. Pandemi yardım parası nasıl sorgulanır?

Alo 183 Hangi durumlarda aranır?

Şiddet ve istismara uğrayanların ilgili kurumlara yönlendirilmesini sağlıyor. Çocukların ihmal ve istismarı, kadına yönelik şiddet gibi konulardaki ihbarları değerlendirmek, acil durumları ilgili kurumlara bildirmek amacıyla kurulan "Alo 183 Kadın, Çocuk ve Sosyal Hizmet Danışma Hattı" 24 saat boyunca hizmet veriyor.

Sosyal destek hattının numarası ne?

Sosyal yardım hattı hakkında merak edilen tüm detayları sizler için derledik. Alo 144, sosyal yardım hattına ulaşmak için aramanız gereken telefon numarasıdır. Aile ve sosyal politikalar bakanlığına bağlı bir çağrı merkezi olarak ifade edilmektedir.

144 numarası ne işe yarar?

Alo 144 yardım hattının sayesinde gıda yardımı, kömür yardımı, sağlık yardımı, eğitim yardımı, barınma yardımı, doğum yardımı ve eşi vefat etmiş olan kadınlara yönelik konularda destek verilmektedir.

Pandemi parasini sormak icin hangi numara?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İletişim Merkezi "ALO 170"

Vefa destek başvurusu nasıl yapılır?

BAŞVURULAR NASIL YAPILDI? Kaymakamların koordinasyonunda oluşturulan, İlçe Vefa Sosyal Destek Grubuna vatandaşlar başvurularını 112 Acil Çağrı, 155 Polis İmdat ve 156 Jandarma İmdat No'lu çağrı merkezlerini arayarak gerçekleştirdiler.

144 e mesaj nasıl atılır?

Özellikle işitme ve konuşma engelli vatandaşlarımız, tüm cep telefonu operatörlerinden ad soyad, T.C kimlik numarası ve taleplerini içeren mesaj yazarak 144 numarasına gönderebilmekte, talepler ilgili personel tarafından değerlendirilerek telefon veya sms ile vatandaşlara geri dönüş yapılarak bilgi verilmektedir.

Vefa destek grubu kimlere yardım ediyor?

Sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş üstü ve kronik hastalarının mağdur olmaması için ihtiyaçlarını Vefa Sosyal Destek grupları gideriyor. Vefa Sosyal Destek grupları Polis, Jandarma, Bekçi, AFAD personeli gibi kamu çalışanlarından oluşuyor. İşte Vefa Sosyal Destek grubu hakkında detaylar...

Alo 144 Hangi durumlarda aranır?

Alo 144 yardım hattının sayesinde gıda yardımı, kömür yardımı, sağlık yardımı, eğitim yardımı, barınma yardımı, doğum yardımı ve eşi vefat etmiş olan kadınlara yönelik konularda destek verilmektedir.

Pandemi Sosyal Destek süreç devam ediyor ne demek?

Pandemi süreç devam ediyor ibaresi, değerlendirme sürecinde işleminizin sırada yer aldığı ve değerlendirme kıstasına alınacağı anlamına geliyor. Sürecin uzun sürmesi halinde bağlı bulunulan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği aranarak bilgi alınabilir.

Pandemi yardım parası nasıl sorgulanır?

Yardım Programı hak sahipliği durumunu ise e-Devlet kapısı üzerinden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının “Sosyal Yardım Sorgula” başlıklı bölümden kontrol edilebiliyor.