OYS SDÜ nasıl giriş yapılır?

İçindekiler:

  1. OYS SDÜ nasıl giriş yapılır?
  2. SDÜ öğrenci e-posta nasıl açılır?
  3. SDÜ yüz yüze eğitim ne zaman?
  4. Konya Selçuk Üniversitesi Ne Zaman Açılıyor 2020?
  5. Isparta üniversitesi ne zaman açılıyor?

OYS SDÜ nasıl giriş yapılır?

Değerli Akademisyenlerimiz, 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı çevrimiçi dönem sonu sınavları, sizler için oluşturulan “SDÜ Öğrenme Yönetim Sistemi” üzerinden gerçekleştirilecektir. Yeni sisteme https://oys.sdu.edu.tr adresinden SDÜ Kimlik entegrasyonu ile kolayca giriş yapabilirsiniz.

SDÜ öğrenci e-posta nasıl açılır?

Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)'ne giriş yaptıktan sonra açılacak sayfada e-posta adresinizi görebilirsiniz. E-posta adresleri lisans öğrencilerimiz için l(öğrenci numarası)@ogr.sdu.edu.tr, önlisans öğrencilerimiz için ise ol(öğrenci numarası)@ogr.sdu.edu.tr şeklindedir. Şifreniz, kimlik numaranızın son 8 hanesidir.

SDÜ yüz yüze eğitim ne zaman?

Üniversitemiz, 2021-2022 Eğitim Öğretim Güz Yarıyılı derslerine tarihinde başlayacaktır. Güz döneminde dersler, yüz yüze (uzaktan eğitim destekli) yapılacaktır.

Konya Selçuk Üniversitesi Ne Zaman Açılıyor 2020?

Akadamik takvim öğrenciler tarafından merakla bekleniyordu. Selçuk Üniversitesi ne zaman açılacak sorularına akademik takvimi yayınlayarak son verdi. Selçuk Üniversitesi güz yarılı için planlanan uzaktan eğitim genel akademik takvimi ile dersler 21 Eylül 2020'de başlıyor!

Isparta üniversitesi ne zaman açılıyor?

2020/2021 Akademik Takvimi Açıklandı. 12 Ekim'de Dersler Başlıyor. - Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi.