At kestane kremi ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. At kestane kremi ne işe yarar?
  2. Farmasi at kestanesi jeli neye iyi gelir?
  3. Farmasi at kestanesi kremi varise iyi gelir mi?
  4. Farmasi pferde Balsam at kestanesi ne işe yarar?
  5. DRC Tuna x2 Double Effect at kestanesi ne işe yarar?
  6. Varislere ne iyi gelir farmasi?
  7. At kestanesi kilosu kaç para?
  8. 2 Double Effect ne işe yarar?
  9. Dr C Tuna X2 Double Effect iki kat etkili ne ise yarar?
  10. X2 Double Effect ne demek?

At kestane kremi ne işe yarar?

At kestanesi kremi, kan dolaşımını hızlandırır. Cildi daha sıkı ve gergin yapar, bu sayede gözeneklerde kapanır. Kılcal damar varislerini yok eder. Özellikle yüzde bulunan damar görünümünü yok eder.

Farmasi at kestanesi jeli neye iyi gelir?

Baş ağrısı, diş, boyun, sırt, bel, diz şişkinliklerinde, kol, bacak ve göğüs ağrılarında etkilidir. Kan dolaşımını hızlandırır. Varis oluşumunu engeller.

Farmasi at kestanesi kremi varise iyi gelir mi?

At kestanesinin damar büzücü etkisi vardır,cilt de oluşan gözenekleri kapatır. at kestanesi bacaklarda varis dolaşımını düzenler ve ağrıları azaltır,kesin tedavi için doktora gidilmesi gerekir.

Farmasi pferde Balsam at kestanesi ne işe yarar?

Farmasi At Kestanesi Balsamı (Masaj jeli) eklem ağrıları, sırt ve boyun ağrıları, incinme ve burkulma sonrası yaşanan ağrı ve sızılar üzerinde etkilidir.

DRC Tuna x2 Double Effect at kestanesi ne işe yarar?

Ürün düzenli kullanıldığında damarlar üzerinde genişletme etkisi göstermektedir. Fıtık kaynaklı ağrıların giderilmesine yardımcıdır. Topuk dikeni ağrılarında ve batmalarında rahatlama hissi oluşturarak ağrı ve acıyı azaltır. Kas ağrılarında, kulunçlarda ve ani tutulmalarda bölgeyi ısıtıp ferahlatarak rahatlama sağlar.

Varislere ne iyi gelir farmasi?

FARMASİ AT KESTANESİ BALSAMI KULLANIM ŞEKLİ Farmasi At Kestanesi Balsamı (Masaj jeli) sadece ağrılar için kullanılmaz. Alın bölgesindeki ağrıların giderilmesinin yanında kılcal damar rahatsızlıklarının da (varislerde) kan dolaşımını düzenleyerek bacaklarda rahatlık hissi verir.

At kestanesi kilosu kaç para?

At Kestanesi Ekstraktı - 25 kg Fiyatı 3.918,93 TL.

2 Double Effect ne işe yarar?

Farmasi x2 double effect pferde balsam 125 ml • çift etkili at kestanesi balsamı • masaj jeli • düzenli masaj yaparak uygulandığında kendine has ferah kokusu eşliğinde serinletmeye,sakinleştirmeye,ve rahatlatmaya yardımcı olur • yorgun bölgelere az miktarda sürülür ve hafifçe masaj yapılır • sabah ve akşam ...

Dr C Tuna X2 Double Effect iki kat etkili ne ise yarar?

İki kat yoğunlaştırılmış yeni formülü ile yorgunluk hissiniz tamamen ortadan kalkıyor! Kırmızı biber, zencefil, ısırgan otu ve mentol ile zenginleştirilmiş bu mucizevi karışım sayesinde yorgun bacak ve ayaklarınız yeniden canlılık kazanır. Eşsiz masaj keyfiyle ruhunuz keyiflenirken, cildiniz nemlenir ve tazelenir.

X2 Double Effect ne demek?

Farmasi X2 double effect iki kat etkili at kestanesi balsam . BÜYÜK boy 250 ml. Diz ,eklem, bel, sirt nereniz agriyorsa içerigindeki konsantre bitki özleri ve yaglari sayesinde iki kat daha yogun etkisiyle kısa sürede serinletir, sakinlestirir ve rahatlamış bir his verir.