Hayvanlar uçağa nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Hayvanlar uçağa nasıl alınır?
  2. Pegasus uçağa hayvan alınır mı?
  3. Pet Taksi ne kadar?
  4. Evcil hayvan pasaportu nedir?
  5. Kediler uçak yolculuğu yapabilir mi?
  6. Pegasus evcil hayvan bileti nasıl alınır?
  7. Kaykay uçağa alınıyor mu?
  8. Pet Taksi nasıl yapılır?
  9. Hayvan pasaportu kaç TL?
  10. Hayvan Pasaportu ne işe yarar?
  11. Kedi ile uzun yolculuk nasıl yapılır?
  12. Pegasus evcil hayvan kliniği nerede?
  13. Evcil hayvan için uçak bileti nasıl alınır?
  14. Uçakta salça gider mi?

Hayvanlar uçağa nasıl alınır?

  1. Kabinde yolcu beraberinde evcil hayvan olarak sadece kedi, köpek ve küçük ötücü kuşlar (muhabbet kuşu, kanarya) taşınabilir. ...
  2. Kafesin standart boyutlara uymaması, ağırlığının 8 kg'dan fazla olması gibi nedenlerle kabine alamadığımız evcil hayvanlarınızı, özel kafeslerinde uçaklarımızın kargo bölümünde taşıyabiliyoruz.

Pegasus uçağa hayvan alınır mı?

Pegasus tarafından evcil hayvan taşımacılığı boyutları en fazla 32 cm x 32 cm x 50 cm olarak kabul edilecek kafesleri veya seyahat çantaları ile birlikte ağırlığı 8 kilogramı geçmeyen evcil hayvanlar için kabin içerisinde (PETC) ve bu ağırlığın üzerindeki evcil hayvanlar için havalandırma sistemli kargo kompartımanında ...

Pet Taksi ne kadar?

Köpek eğitimi ve Pansiyonu amaçlı Pet servis Pet taksi nakliye ücretlerimiz; Tarafımıza Eğitim ve Pansiyon amaçlı köpeğinin transferini yaptıracak müşterilerimize özel açılış ücretsiz, gidiş dönüş toplam km X 3 TL üzerinden, Mesai saatleri dışı ile Bayram dönemleri 4 TL üzerinden fiyatlandırılacaktır.

Evcil hayvan pasaportu nedir?

Evcil Hayvan Pasaportu Nedir? Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca ev hayvanı sahiplerinin kedi, köpek ve gelinciklere kimlik çıkararak, kimlik bilgilerini bakanlığa bildirmeleri gerekiyor. Evcil hayvan pasaportunda ad, adres, telefon bilgisi ile evcil hayvanınıza ait bilgiler yer alıyor.

Kediler uçak yolculuğu yapabilir mi?

Kedi taşınan uçaklarda köpek ve kuş taşınmasına farklı kabinlerde bile olsa izin verilmediği için uçuş öncesi erkenden kedi için rezervasyon yapılması tavsiye edilir. ... Bu şartları sağlayan kediler kabinde taşınabilirler, sağlamayanlar ise kargoda yolculuk yapabilirler.

Pegasus evcil hayvan bileti nasıl alınır?

Öncelikle 0888 228 12 12 numaralı Pegasus Çağrı Merkezi'ni arayarak beraberinizde taşımayı planladığınız evcil hayvan için rezervasyon yaptırmalısınız. Uçuşlarımızda sadece kedi, köpek ve kuş (sadece iç hatlarda) taşımacılığı yapılabilmektedir.

Kaykay uçağa alınıyor mu?

Üstelik, kendi kendini dengeleyen elektrikli (akülü) monosikletler veya kaykay araçları (direksiyonlu/direksiyonsuz) uçağın kabininde taşınmasına izin verilmez.

Pet Taksi nasıl yapılır?

Pet taksi kullanımı oldukça basittir. Tek yapmanız gereken hayvanınızın türü, cinsi, sayısı ve nereden alınıp nereye götürülecek. Bunları pet taksi ile sorumlu olan kişiye bildirmeniz. Hem de gidilecek yolun da fiyat aralığını öğrenebilirsiniz.

Hayvan pasaportu kaç TL?

İşlemlerinizi daha hızlı halledebilmeniz için öncelikle para yatırıp, sonrasında veterinere giderek kan vermenizi tavsiye ediyorum. Bankadan veya internet üzerinden yatırılabilen kedi pasaport ücreti ve köpek pasaport ücreti aynı tutar; 599,64₺ ve dekontun açıklama kısmında “Kuduz Titrasyon Testi” yazması gerekiyor.

Hayvan Pasaportu ne işe yarar?

Hayvan pasaportu Sığır Cinsi Hayvanların Tanımlanması, Tescili ve İzlenmesi Yönetmeliği kapsamında küpelenerek kayıt altına alınan sığır cinsi hayvana ait ırk, cinsiyet, doğum tarihi, hareket bilgileri, hayvan sahibi bilgileri ve aşı bilgilerini içeren il/ilçe müdürlüğü tarafından düzenlenen hayvan kimlik belgesidir.

Kedi ile uzun yolculuk nasıl yapılır?

Kediler duygularınıza duyarlı hayvanlardır. Eğer siz sakin olursanız onların stresi de bir nebze azalır. Seyahat sırasında kedinize dokunun ve yumuşak bir sesle konuşup onu sakinleştirmeye çalışın. Kediniz uzun dakikalar geçmesine rağmen sakinleşmediyse üzerine gitmeyin ve rahat bırakın.

Pegasus evcil hayvan kliniği nerede?

PEGASUS ADANA VETERİNER KLİNİĞİ veteriner teşhis, tedavi ve cerrahi operasyon merkezi Adana / Çukurova / Barış Manço Bulvarında küçük dostlarınızın hizmetindedir.

Evcil hayvan için uçak bileti nasıl alınır?

Evcil Hayvan Taşıma Kuralları Rezervasyonun uçuş saatinden en geç 6 saat öncesine kadar 08 numaralı çağrı merkezi ya da satış ofislerinden yaptırılması ve onaylı olması gerekmektedir.

Uçakta salça gider mi?

Türkiye'de 'de yayınlanan kararnameye göre tam katı halde olmayan yiyeceklerin kabin bagajında taşınması yasak. Dolayısıyla salça da tam katı yiyecek sayılmıyor ve maalesef uçağın içine alınmıyor.