Kenan Sofuoğlu Moto GP de yarıştı mı?

İçindekiler:

  1. Kenan Sofuoğlu Moto GP de yarıştı mı?
  2. Kenan Sofuoğlu ne iş yapar?
  3. Kenan Sofuoğlu neden yarışı bıraktı?
  4. Kenan Sofuoğlu yarışı bıraktı mı?
  5. Kenan Sofuoğlu oğluna ne oldu?

Kenan Sofuoğlu Moto GP de yarıştı mı?

Motor 2 kariyeri Kenan Sofuoğlu 2010 yılında Dünya Supersport Şampiyonası'nı 1. bitirerek şampiyonluğa ulaşmıştır. Bu Kenan Sofuoğlu'nun 2. Dünya Supersport Şampiyonası şampiyonluğudur. ... Kenan Sofuoğlu 2011 sezonunda da Moto 2. sınıfında Technomag CIP takımıyla yarışacaktır.

Kenan Sofuoğlu ne iş yapar?

Motosiklet Yarışçısı Kenan Sofuoğlu/Meslekleri

Kenan Sofuoğlu neden yarışı bıraktı?

Dünya Supersport Şampiyonası'nın İtalya yarışında piste çıkarak, aktif sporculuk kariyerini sonlandıran milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, 16 yıllık spor yaşamında 5 kez dünya şampiyonluğu kupasını kaldırdı. ... Kenan Sofuoğlu, daha sonra 2 ağabey, baba ve evlat acısı yaşamasına karşın motosiklet tutkusundan vazgeçmedi.

Kenan Sofuoğlu yarışı bıraktı mı?

Milli sporcu, oğlunun tedavi sürecinde yarışlara ara vermedi ve sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldırdı. Daha sonra ikinci kez evlat sahibi olan çiftin, 2 yaşında Mahir adında erkek çocukları bulunuyor.

Kenan Sofuoğlu oğluna ne oldu?

Dünya motosiklet şampiyonu Kenan Sofuoğlu, 2 ay önce beyin kanaması geçiren ve bugün tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yuman 4 aylık oğlu Hamza'yı toprağa verdi. Oğlunun ölümüyle yıkılan şampiyon motosikletçi cenaze namazında gözyaşlarına boğuldu.