Kapadokya hangi zamanda gidilir?

İçindekiler:

  1. Kapadokya hangi zamanda gidilir?
  2. Kapadokya Ekim ayında nasıl olur?
  3. Nevşehir Ne zaman gidilir?
  4. Kapadokya Kayseri arasi kac saat?
  5. Kapadokya'da balonlar en güzel nereden izlenir?
  6. Nevşehir'e hangi ay gidilir?
  7. Kayseri Merkez Kapadokya arası kaç kilometre?
  8. Kapadokya kaç saat sürüyor?
  9. Kapadokya ankaraya yakın mı?
  10. Ankaradan peri bacalarına nasıl gidilir?

Kapadokya hangi zamanda gidilir?

Kapadokya'ya ne zaman gidilir sorusuna en çok önerilen, Kapadokya için en çok tercih edilen favori mevsim ilkbahar ve sonbahar ayları.

Kapadokya Ekim ayında nasıl olur?

Maksimum 22 ila 26 derece arasında seyreden sıcaklıklar, çoğunlukla Eylül ile Ekim ayları arasında beklenmeyen sıcaklıklara ulaşabilir. Bu her sene değişebilmekle beraber, çoğunlukla sabahları ve akşamları serin, gündüzleri daha ziyade sıcak olabilir.

Nevşehir Ne zaman gidilir?

Nisan-mayıs zamanı veya yazdan hemen sonraki sonbahar dönemi, Nevşehir için ideal dönemlerdir.

Kapadokya Kayseri arasi kac saat?

Kayseri - Kapadokya arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürer? Kayseri - Kapadokya arası toplam 81 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 1 saat 30 dakika sürüyor.

Kapadokya'da balonlar en güzel nereden izlenir?

Nevşehir'in ulaşımı en kolay ilçelerinden biri olan Göreme'de yer alan Aşıklar Tepesi'ne gitmek çok kolay. Göreme Tarihî Millî Parkı içinde yer alan Aşıklar Tepesi yani resmi adıyla Aydın Kırağı Tepesi, Göreme'de hem eşsiz vadi manzarasını hem de balonları rahatça seyredebileceğiniz mükemmel bir nokta.

Nevşehir'e hangi ay gidilir?

Nisan-mayıs zamanı veya yazdan hemen sonraki sonbahar dönemi, Nevşehir için ideal dönemlerdir.

Kayseri Merkez Kapadokya arası kaç kilometre?

Kayseri - Kapadokya arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürer? Kayseri - Kapadokya arası toplam 81 kilometre.

Kapadokya kaç saat sürüyor?

İstanbul-Kapadokya arası uçak yolculuğu yaklaşık olarak 1 saat 25 dakika sürüyor. Havalimanı ile Nevşehir arası ise 30 kilometrelik bir mesafede. Kayseri-İstanbul arası ise uçakla yaklaşık olarak 52 dakika sürüyor. Buradan akabinde 100 kilometrelik mesafeyi kat edip Kapadokya bölgesine rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Kapadokya ankaraya yakın mı?

Ankara'dan kısa süre içerisinde gidilebilen Kapadokya, pek çok konuda başkentlilere ulaşım açısından avantaj sağlıyor. ... Başkent Ankaralıların her yıl sıklıkla tatil için tercih ettiği bir bölge olan Kapadokya, Peri Bacaları'nın benzersiz güzelliği ile ziyaretçilerini bekliyor.

Ankaradan peri bacalarına nasıl gidilir?

Ankara'ya ulaşım sağlandıktan sonra 2 farklı yol alternatifi bulunmaktadır. Ankara'ya şahsi araçlarınız ile geldikten sonra en sık ve en kısa yol Samsun yoludur. Samsun yolu üzerinden Kırıkkale, Kırşehir ve Nevşehir istikameti Ankara'dan Nevşehir'e giden en kısa ve en konforlu yoldur.