Beşiktaş Ankaragücü golü kim attı?

İçindekiler:

  1. Beşiktaş Ankaragücü golü kim attı?
  2. Beşiktaş Ankaragücü maçı hangi kanal veriyor?
  3. Beşiktaş Ankaragücü maçı saat kaçta hangi gün?
  4. Beşiktaş Ankaragücü maç kaç?
  5. Ankaragücü teknik direktörü kim?
  6. Beşiktaş Karagümrük maçı kaçta?
  7. Beşiktaş Erzurumspor saat kaçta?
  8. Ankaragücü'nün hocası kim oldu?
  9. Ankaragücünü kim çalıştırıyor?
  10. Beşiktaş Fenerbahçe maçına hangi forma ile çıkacak?
  11. Beşiktaş Fenerbahçe maçında hangi formayı giyecek?
  12. Fener Ankaragücü maçı bitti mi?
  13. Beşiktaş Erzurum maçı hangi kanalda saat kaçta?
  14. Ankaragücü'nün yeni teknik direktörü kim olacak?

Beşiktaş Ankaragücü golü kim attı?

90+3' Ankaragücü, Joseph Paintsil'in golü ile maçta eşitliği yakalıyor. Kazanılan penaltı vuruşu için topun başına geçen Joseph Paintsil, yaptığı vuruşla kaleci Ersin Destanoğlu'nun solundan meşin yuvarlağı ağlarla buluşturmayı başarıyor.

Beşiktaş Ankaragücü maçı hangi kanal veriyor?

Beşiktaş - Ankaragücü maçı 16 Nisan Cuma günü saat 19:00'da beIN Sports 1'de canlı yayınlanacak. Cenk Tosun ve Aboubakar'ın sakatlıklarının bulunduğu Beşiktaş'ta 6 oyuncu ise sarı kart sınırında. BB Erzurumspor karşısında cezasını dolduran Josef de Souza ise bu maçla birlikte formasına kavuşacak.

Beşiktaş Ankaragücü maçı saat kaçta hangi gün?

Süper Lig'in 35. haftasında lider Beşiktaş yarın sahasında MKE Ankaragücü'nü konuk edecek. Vodafone Arena'da saat 19.00'da başlayacak mücadelede hakem Halis Özkahya düdük çalacak. Beşiktaş-MKE Ankaragücü karşılaşması beIN Sports ekranlarından canlı yayınlanacak.

Beşiktaş Ankaragücü maç kaç?

Maç Sonucu | Beşiktaş 2-2 Ankaragücü

Ankaragücü teknik direktörü kim?

Mustafa Dalci MKE Ankaragücü/Teknik Direktörler MKE Ankaragücü Kulübü, teknik direktörlük görevine Mustafa Dalcı'nın getirildiğini duyurdu. Gelecek sezon TFF 1. Lig'de mücadele edecek başkent ekibi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 2021-2022 futbol sezonunda takımın başında Mustafa Dalcı'nın olacağını duyurdu.

Beşiktaş Karagümrük maçı kaçta?

Beşiktaş'ın sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk edeceği maç Vodafone Park'ta 21.45'te başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadeleyi hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak.

Beşiktaş Erzurumspor saat kaçta?

Lider Beşiktaş, Süper Lig'in 34. haftasında bugün Büyükşehir Belediye Erzurumspor'la deplasmanda karşılaşacak. Erzurum Kazım Karabekir Stadı'ndaki müsabaka saat 19.00'da başlayacak. Mücadeleyi hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek, VAR'da ise Alper Ulusoy görev yapacak.

Ankaragücü'nün hocası kim oldu?

Mustafa Dalci MKE Ankaragücü/Teknik Direktörler

Ankaragücünü kim çalıştırıyor?

Gelecek sezon TFF 1. Lig'de mücadele edecek Ankaragücü'nde yeni teknik direktör Mustafa Dalcı olduğu açıklandı. Ankaragücü açıkladı! Yönetim kurulumuz yaptığı çalışma ve değerlendirmeler sonucunda 2021-2022 Futbol Sezonu için teknik direktör olarak Mustafa Dalcı hoca ile çalışma kararı almıştır.

Beşiktaş Fenerbahçe maçına hangi forma ile çıkacak?

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Vodafone Park'ta oynanacak karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Beşiktaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla derbide giyeceği formayı duyurdu. Siyah-beyazlılar sahaya çubuklu forma ile çıkacak.

Beşiktaş Fenerbahçe maçında hangi formayı giyecek?

Takımımız maça; beyaz forma, siyah şort ve siyah konç ile çıkacak. Kalecimiz yeşil forma giyecek. Karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak.

Fener Ankaragücü maçı bitti mi?

Ankaragücü Fenerbahçe maçı, sarı lacivertli ekibin 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi. Maçın golleri Alper Potuk, Ozan Tufan ve 90+6'da Valencia'dan geldi.

Beşiktaş Erzurum maçı hangi kanalda saat kaçta?

Erzurum Kazım Karabekir Stadı'ndaki müsabaka saat 19.00'da başlayacak. Mücadeleyi hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek, VAR'da ise Alper Ulusoy görev yapacak. Karşılaşma beIN Sports ekranlarından canlı yayınlanacak.

Ankaragücü'nün yeni teknik direktörü kim olacak?

Gelecek sezon TFF 1. Lig'de mücadele edecek Ankaragücü'nde yeni teknik direktör Mustafa Dalcı olduğu açıklandı. Ankaragücü açıkladı! Yönetim kurulumuz yaptığı çalışma ve değerlendirmeler sonucunda 2021-2022 Futbol Sezonu için teknik direktör olarak Mustafa Dalcı hoca ile çalışma kararı almıştır.