En iyi sivilce ilacı nedir?

İçindekiler:

  1. En iyi sivilce ilacı nedir?
  2. Sivilce üstüne nemlendirici sürülür mü?
  3. Akneli yüze nemlendirici sürülür mü?
  4. Akneli yüze ne iyi gelir?

En iyi sivilce ilacı nedir?

Nadixa krem en iyi sivilce kremleri arasında yer alır. Nadixa kremin etken maddesi "Nadifloksasin"dir. Antibiyotik içeren bu krem, bakterilerin neden olduğu cilt enfeksiyonları üzerinde etkinlik gösterir.

Sivilce üstüne nemlendirici sürülür mü?

Sivilceli ve yağlı ciltlere bile, düzenli olarak nemlendirici sürülür. Bu cilt tiplerinde nemlendirici kullanımı sonunda ideal sonuçların elde edilmesi için seçilen nemlendirici bakım ürünün tipine ve içeriğine özen gösterilmesi gerekir.

Akneli yüze nemlendirici sürülür mü?

Akneye yatkın cilde sahip olanların çoğu sivilceleri artar endişesiyle nemlendirici kullanmaz. Nemlendiricinin sivilce yaptığı -cilt tipinize uygunsa eğer- sadece safsatadır. Bu nedenle cildinizi nemsiz bırakmayın. ... Özellikle akneyi önleyici cilt soyucu ilaçlar kullanıyorsanız bir süre hiç makyaj yapmayın.

Akneli yüze ne iyi gelir?

Zerdeçal ve limon suyunu iyice karıştırın. Sivilceli bölgeye uygulayın ve 15 dakika bekletip cildinizi durulayın. Sivilcelerden kurtulmak için haftada 2 veya 3 defa bu karışımı kullanın. Karbonat ve limonun gazlı kombinasyonu cildi temizlerken gözenekleri açar ve aynı zamanda anti-inflamatuar bir etki eder.