Sivilceye kantaron yağı sürülür mü?

İçindekiler:

  1. Sivilceye kantaron yağı sürülür mü?
  2. Sarı kantaron sivilce geçirir mi?
  3. Kantaron yağı sivilce icin nasil kullanilir?
  4. Kırmızı kantaron yağı sivilce geçirir mi?

Sivilceye kantaron yağı sürülür mü?

Kantaron yağı, cilt bakım uygulamalarında ve kürlerinde kullanılan özel bir bitkisel yağdır. Antiseptik özelliğe sahip kantaron yağı, sivilce oluşumu ile etkili bir şekilde mücadele eder. Sivilce oluşumlarını önlemekte başarılı olduğu gözlemlenmiştir.

Sarı kantaron sivilce geçirir mi?

Sarı kantaron yağı cildi derinlemesine temizler ve düzenli kullanıldığında siyah noktaların giderilmesini sağlar. Siyah noktaların yanı sıra sivilce ve sivilce izlerini tedavide de kullanılır. Güneş yanıklarına ve ciltteki güneş lekelerin yok olmasını sağlayan kantaron yağı cilt renginin açılması için de kullanılır.

Kantaron yağı sivilce icin nasil kullanilir?

Kantaron Yağı Sivilce İçin Nasıl Kullanılır? Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa uygulayabilirsiniz. Direkt olarak güneşe çıkmayacağınız zamanları tercih edin. Bir parça pamuk üzerine damlattığınız 2-3 damla kantaron yağını, yumuşak ve dairesel hareketlerle yüzünüze dağıtın.

Kırmızı kantaron yağı sivilce geçirir mi?

- Lekeleri ortadan kaldırır. Cilt üzerinde özellikle sivilce ve yara lekeleri kişiler rahatsız eden özelliktedir. Kantaron yağının cilde sürülmesi, cilt üzerinde oluşacak lekeleri ortadan kaldırır. Düzenli olarak kullanılan kırmızı kantaron yağı yüz ve vücutta bulunan sivilce izi, yara, yanık ve kırışıklıkları giderir.